Tuesday, 12 November 2013

Serius FAIL - Peragut Kena Belasah Oleh Mangsa Di Malaysia``


OWNED

Inilah namanya kena OWNED hard........

Thanks @WanoiDoherty


11 comments:

  1. Replies
    1. video fake pun nak post. obepig bodo tahap lembu selepas berkahwin dengan meen.

      Delete
  2. macam cerita Cinderella pulak. Main tinggal-tinggal kasut. :)

    ReplyDelete
  3. mende ni tipu la..obe sial bodo

    ReplyDelete
  4. ni lakonan balik la bodo... cari video ori macam mana. pemalas gemok harap orang tag terus share.
    macai selamanya

    ReplyDelete
  5. ni fake la, obe gemok x buat research ke? kata blog 139 juta pageviews.. mende mudah mcm ni tatau..

    ReplyDelete
  6. Benda tipu pun pegi upload. Dah menipu memang la nampak macam best.
    ps: aku pun tak tahu ni fake. Tapi rasa shiok pulok dpt pelangkuh Obes sekali sekala.

    ReplyDelete
  7. tipu ke atau apa yg krg nak ckp.video ni mmg best.berulang kali aku tgk wkwkw.yg syok tgk time di tomoinya peragut tu wkwkw

    ReplyDelete
  8. haiya...haiya...haiya.. terbaik la penyamun tu kena

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails