Friday, 15 November 2013

Serius Cool - Keluarga Kulit Hitam Berubah Menjadi Mat Salleh Untuk Dokumentari


Wow

Ini ialah solekan yang mengubah sebuah keluarga berkulit hitam menjadi keluarga mat salleh. Solekan dilakukan untuk dokumentari Dans la peau d'un Noir (Black Like Me) yang dihasilkan pada tahun 2007. Ia menunjukkan perbezaan layanan yang dihadapi oleh orang kulit hitam setiap hari di Perancis. Good stuff. 

33 comments:

  1. habislah anak gadis melayu lari ke banglasia 1Malaysia lepas tengok blog obe ni semua bangla jadi putih belajar makeup lagi lelaki melayu manada syarikat macam bangla sekarang dah ada Mahububur Export & Import Sdn Bhd Sarbarvika Dan Wholsalar

    ReplyDelete
  2. nak bisjut ? nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?nak bisjut ?

    ஒரு தொலைபேசி , அல்லது தொலைபேசி , அவர்கள் நேரடியாக கே BISJUT ட்டேன் வேண்டும் ஒருவருக்கொருவர் அதே அருகே இல்லை போது இரண்டு அல்லது அதற்கு மேற்பட்ட செய்த ஒரு உரையாடல் நடத்த அனுமதிக்கிறது என்று ஒரு தொலை தொடர்பு சாதனம் ஆகும் . ஒரு தொலைபேசி கேபிள்கள் அல்லது மற்ற ஒலிபரப்பு ஊடகங்கள் நீண்ட தூரங்கள் , அதன் பயனர் கேட்கக்கூடிய வடிவில் ஒரே நேரத்தில் மறு போன்ற சமிக்ஞைகளை வழியாக பரிமாற்றம் பொருத்தமான மின்னணு சமிக்ஞைகள் , மிக திறமையாக மனித குரல் பொதுவாக , ஒலி மாற்றி . வார்த்தை தொலைபேசி பல மொழிகளில் சொல்லகராதி தழுவியது. Τῆλε , டெலி , இதுவரை மற்றும் φωνή , தொலைபேசி , குரல் , ஒன்றாக தொலைதூர குரல் பொருள் : இது கிரேக்கம் பெறப்படுகிறது .

    முதல் அலெக்சாண்டர் கிரகாம் பெல் மூலம் 1876 ல் காப்புரிமை மேலும் பல அ BISJUT பிவிருத்தி , தொலைபேசி செயல்படுத்தப்பட்ட மக்கள் பெரிய தூரத்தை கடந்து ஒருவருக்கொருவர் நேரடியாக பேச என்று வரலாற்றில் முதல் சாதனம் இருந்தது . தொலைபேசி விரைவில் வணிகங்கள் , அரசாங்கம் , மற்றும் வீடுகளுக்கு இன்றி BISJUT யமையாததாக மாறின , இன்று மிகவும் பரவலாக பயன்படுத்தப்படும் சிறிய உபகரணங்கள் சில .

    ஒரு தொலைபேசி அடிப்படை கூறுகளை கொண்டு பேச ஒரு ஒலிவாங்கி ( டிரான்ஸ்மிட்டர் ) மற்றும் தொலைதூர நபரின் குரல் இனப்பெருக்கம் ஒரு காதுகேள் பொறி ( ரிசீவர் ) இருக்கும் . கூடுதலாக , பெ BISJUT ரும்பாலான தொலைபேசிகள் ஒரு உள்வரும் தொலைபேசி அழைப்பு அறிவிக்க ஒலி தயாரிக்கும் ஒரு ringer , மற்றொரு தொலைபேசி அழைப்பு தொடக்க ஒரு தொலைபேசி எண்ணை பயன்படுத்தும் டயல் கொண்டிருக்கின்றன . சுமார் வரை 1970 பெரும்பாலான தொலைபேசிகள் முதல் 1963 இல் AT & T அறிமுகப்படுத்திய நவீன டச் - டோன் மிகுதி - பொத்தானை டயல் ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. பொருத்தமான மின்னணு சமிக்ஞைகள் , மிக திறமையாக மனித குரல் பொதுவாக , ஒலி மாற்றி . வார்த்தை தொலைபேசி பல மொழிகளில் சொல்லகராதி தழுவியது. Τῆλε , டெலி , இதுவரை மற்றும் φωνή , தொலைபேசி , குரல் , ஒன்றாக தொலைதூர குரல் பொருள் : இது கிரேக்கம் பெறப்படுகிறது .

      Delete
    2. ஒரு தொலைபேசி , அல்லது தொலைபேசி , அவர்கள் நேரடியாக கே BISJUT ட்டேன் வேண்டும் ஒருவருக்கொருவர் அதே அருகே இல்லை போது இரண்டு அல்லது அதற்கு மேற்பட்ட செய்த ஒரு உரையாடல் நடத்த அனுமதிக்கிறது என்று ஒரு தொலை தொடர்பு சாதனம் ஆகும் . ஒரு தொலைபேசி கேபிள்கள் அல்லது மற்ற ஒலிபரப்பு ஊடகங்கள் நீண்ட தூரங்கள். Bisjut! Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!

      Delete
  3. Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut! Bisjut!
    ஒரு தொலைபேசி அடிப்படை கூறுகளை கொண்டு பேச ஒரு ஒலிவாங்கி ( டிரான்ஸ்மிட்டர் ) மற்றும் தொலைதூர நபரின் குரல் இனப்பெருக்கம் ஒரு காதுகேள் பொறி ( ரிசீவர் ) இருக்கும் . கூடுதலாக , பெ BISJUT ரும்பாலான தொலைபேசிகள் ஒரு உள்வரும் தொலைபேசி அழைப்பு அறிவிக்க ஒலி தயாரிக்கும் ஒரு ringer , மற்றொரு தொலைபேசி அழைப்பு தொடக்க ஒரு தொலைபேசி எண்ணை பயன்படுத்தும் டயல் கொண்டிருக்கின்றன . சுமார் வரை 1970 பெரும்பாலான தொலைபேசிகள் முதல் 1963 இல் AT & T அறிமுகப்படுத்திய நவீன டச் - டோன் மிகுதி - பொத்தானை டயல்

    ReplyDelete
    Replies
    1. முதல் அலெக்சாண்டர் கிரகாம் பெல் மூலம் 1876 ல் காப்புரிமை மேலும் பல அ BISJUT பிவிருத்தி , தொலைபேசி செயல்படுத்தப்பட்ட மக்கள் பெரிய தூரத்தை கடந்து ஒருவருக்கொருவர் நேரடியாக பேச என்று வரலாற்றில் முதல் சாதனம் இருந்தது . தொலைபேசி விரைவில் வணிகங்கள் , அரசாங்கம் , மற்றும் வீடுகளுக்கு இன்றி BISJUT யமையாததாக மாறின , இன்று மிகவும் பரவலாக பயன்படுத்தப்படும் சிறிய உபகரணங்கள் சில .

      முதல் அலெக்சாண்டர் கிரகாம் பெல் மூலம் 1876 ல் காப்புரிமை மேலும் பல அ BISJUT பிவிருத்தி , தொலைபேசி செயல்படுத்தப்பட்ட மக்கள் பெரிய தூரத்தை கடந்து ஒருவருக்கொருவர் நேரடியாக பேச என்று வரலாற்றில் முதல் சாதனம் இருந்தது . தொலைபேசி விரைவில் வணிகங்கள் , அரசாங்கம் , மற்றும் வீடுகளுக்கு இன்றி BISJUT யமையாததாக மாறின , இன்று மிகவும் பரவலாக பயன்படுத்தப்படும் சிறிய உபகரணங்கள் சில .
      முதல் அலெக்சாண்டர் கிரகாம் பெல் மூலம் 1876 ல் காப்புரிமை மேலும் பல அ BISJUT பிவிருத்தி , தொலைபேசி செயல்படுத்தப்பட்ட மக்கள் பெரிய தூரத்தை கடந்து ஒருவருக்கொருவர் நேரடியாக பேச என்று வரலாற்றில் முதல் சாதனம் இருந்தது . தொலைபேசி விரைவில் வணிகங்கள் , அரசாங்கம் , மற்றும் வீடுகளுக்கு இன்றி BISJUT யமையாததாக மாறின , இன்று மிகவும் பரவலாக பயன்படுத்தப்படும் சிறிய உபகரணங்கள் சில .

      Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!Bisjut!

      Delete
    2. חזירי popopopo יקרים נפט סין סין גבעה רבים מטומטמים לאכול כלבBisjut הסיני טאיק לך יזדיינו העם סיני טיפשים ...

      Delete
  4. חזירי popopopo יקרים נפט סין סין גבעה רבים מטומטמים לאכול כלבBisjut Bisjut Royiהסיני טאיק לך יזדיינו העם סיני טיפשים ... (-_-)

    ReplyDelete
  5. anon 12:04 bodoh nak mampos!!!

    ReplyDelete
  6. laaa... kalau nak masuk rancangan je kena jadi orang kulit putih?? gitu ke???

    ReplyDelete
  7. Akmal menekan koneknya sedalam mungkin dan menyemburkan air maninya jauh di dalam lubang bontot Dilla. Akmal menggigil kenikmatan. Koneknya mengepam air maninya di dalam bontot Dilla sedalam-dalamnya.

    Sementara Dilla pula, merasakan lubang bontotnya seakan dipenuhi cairan yang hangat dan konek Akmal yang kuat denyutannya melepaskan air mani jelas dapat dirasai di dalam bontotnya. Dilla pasrah. Dia di liwat oleh lelaki yang baru sahaja dikenali beberapa jam yang lalu. Dilla terasa sebak mengenang nasibnya. Namun siapa yang harus dipersalahkan? Tepuk sebelah tangan takkan berbunyi…..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akmal hit koneknya as deep as possible and spraying his semen deep in the hole youngest Dilla. Akmal shiver of pleasure. Koneknya mengepam semen in the youngest Dilla profusely.

      While Dilla did, feel as though bontotnya hole filled with warm liquid and solid Akmal connect denyutannya releasing semen can clear dirasai in bontotnya. Dilla resigned. He's in the new sodomy by men sake only recognized a few hours ago. Dilla was Sebak recalled his fate. But who is to blame? Not a hand clap sounds

      Delete
  8. Akmal հարվածել koneknya որքան խորը, որքան հնարավոր է, եւ Պրոֆիլակտիկ իր Սեմյոն խորն է գրանցվեք ամենաերիտասարդ Dilla. Akmal սարսափել են հաճույքով. Koneknya mengepam Սեմյոն մեջ ամենաերիտասարդ Dilla առատապես.

    Մինչ Dilla արեց, զգալ, քանի որ bontotnya փոս լցված տաք հեղուկ եւ պինդ Akmal կապ denyutannya ազատելու semen կարող է մաքրել dirasai է bontotnya. Dilla հրաժարական տվեց Նա նոր Sodomy տղամարդկանց հանուն միայն ճանաչել մի քանի ժամ առաջ. Dilla էր Sebak կանչեց իր ճակատագիրը: Բայց ով է մեղավոր. Ոչ մի ձեռքի որոտ հնչյուններ .....

    ReplyDelete
  9. Akmal nhấn koneknya như sâu càng tốt và phun tinh dịch sâu lỗ Dilla út của ông. Akmal rùng mình trong niềm vui. Koneknya mengepam tinh dịch vào Dilla trẻ rất nhiều.

    Trong khi Dilla đã cảm thấy, bởi vì bontotnya hố chứa đầy chất lỏng nóng và Akmal rắn có thể cho chúng ta sạch denyutannya giải phóng tinh dịch dirasai để bontotnya. Ông từ chức Dilla mới Hoang daâm cho nam giới chỉ nhận ra một vài giờ trước. Dilla là Sebak gọi là số phận của cô Nhưng ai là để đổ lỗi. Một vỗ tay âm thanh .....

    ReplyDelete
  10. Akmal memukul koneknya sedalam mungkin dan penyemprotan air mani dalam lubang Dilla bungsunya. Menggigil Akmal dalam kenikmatan. Koneknya mengepam air mani ke Dilla termuda deras.

    Sementara Dilla merasa, karena bontotnya lubang diisi dengan cairan panas dan Akmal padat dapat membersihkan kita denyutannya melepaskan air mani dirasai ke bontotnya. Ia mengundurkan diri Dilla Sodomi baru untuk laki-laki hanya mengenal beberapa jam yang lalu. Dilla adalah Sebak disebut nasibnya Tapi siapa yang harus disalahkan. Sebuah tepukan tangan terdengar .....

    ReplyDelete
  11. JOHOR BARU : " geliebten Sohn " ist der richtige Begriff , um die Liebe eines Vaters für seine Tochter, die 17 Jahre so bereit, pro Bett schlafen jede Nacht für die letzten zwei Jahre zu beschreiben.

    Seltsamerweise wird Männern, die als Techniker die Arbeit zu handeln, um die Frau bekannt , aber sie würde lieber behalten ihre abscheuliche Tat , einen Vortrag zu den Nachbarn zu vermeiden.
    Es versteht sich der Vorfall begann seit 2008 , als sie im Alter von nur 15 erreicht, wenn sie gezwungen wurde, schlafen zusammen mit ihrem Mitbewohner in ihrem Haus in Taman Perling hier .
    Obwohl ungern tun , wurde das Opfer gezwungen, zuzustimmen und fügen diesen Längen , um die Nachfrage verrückt biologische Vater aus Angst vor Chaos, andere Familienmitglieder und Nachbarn überraschen würde unterhalten .
    Trotz ein Plan seiner extremen Akt der einen Polizeibericht , das Opfer , die noch in der Schule war musste absagen über des Vaters Absicht Sorgen offenbart wurde packte Polizei will sie an den Ort ihrer Zuflucht zu verlieren.

    Wenn die Opfer waren Erwachsene , sagte sein Vater begann Vorzugsbehandlung geben und Steuerung aller Aktionen und Bewegungen jeden Tag.
    Ändern wird angeheizt Gefühle der Liebe und Zuneigung zu den Nachkommen der behandelten wie eine Freundin geglaubt.
    Männlich Teufel angeblich auch bereit zu senden und abholen seine Tochter in der Schule als auch als Opfer der Freiheit, Freundschaften mit anderen Studenten zu machen.
    Wenn das Opfer nicht vor dem Schultor erscheinen auf Zeit gesetzt ist, wird der Mann in allen Ecken der Region zu finden, bis ihre Tochter gefunden wird.
    Doch gestern Morgen die unglücklichen Studenten scheinen einen Polizeibericht , wenn sie nicht in der Lage, das dunkle Geheimnis ihrer Opfer zu unterdrücken wünschen pemuas machen .
    Sialkot Bezirk Polizeichef Norden, Assistant Commissioner Ruslan Hassan bestätigt das Opfer erhielt einen Bericht über den Vorfall vor verhaften Verdächtige , gestern Morgen .
    " Nach ersten Ermittlungen , das Opfer behauptet oft belästigt 44 -Jährige gezwungen zu schlafen apart together fast jede Nacht.

    "In der Tat , eine weitere Untersuchung ergab, dass die Mutter des Opfers erkannte auch die verdächtiges Verhalten aber Angst haben, einen Polizeibericht zu machen, weil ihr Mann ist eine Quelle von Einkommen für die Familie ", sagte er .
    Laut Ruslan wird der Fall ist nach § 354 des Strafgesetzbuches für empören Bescheidenheit untersucht.
    "Er ordnete auch die Untersuchungshaft von vier Tagen ab heute (gestern) bis zum nächsten Dienstag für Ermittlungen ", sagte er .

    Quelle: The Straits Times

    ReplyDelete
  12. Aku pun tarik keluar batang aku, masa aku tarik tu muka dia cam frust jek tapi aku bagitau dia yang aku nak buat sesuatu yang lebih best lagi... so aku pun suruh dia bangun dan menonggeng... dia ingat aku nak hentam cipap dia dari belakang... dia awal-awal dah kembangkan cipap supaya batang aku senang masuk tapi aku terus benamkan batang aku ke lubang dubur dia... memula tu dia terkejut jugak tapi lelama dia suka agaknya sedap... sambil aku sorong tarik batang aku kat lubang dubur dia tu... sempat jugak la aku tanya... "sedap ke akak?" korang tau apa dia jawab? dia kata " sedap gilerrrr" sambil matanya tertutup. Sambil aku benamkan batang ke dalam dubur dia... sambil tu jugak aku masukkan jari ke dalam lubang pantat dia... masa nie dia memang stim habis sebab aku dapat rasa air mani dia meleleh kat jari aku... aku rasa malam nie dah 4 kali dia klimaks kot...

    Aku pun dah nak dekat klimaks tapi aku tahan lagi sebab bontot dia sedap... rugi la bang kalau lepas cepat.... makin kuat aku menyorong batang aku ke dalam lubang dubur dia makin sedap dia kata... so aku pun hentam la kaw-kaw punya... tetiba aku rasa cam nak klimaks... aku memang dah niat dari awal lagi yang aku akan pancut dalam lubang dubur dia so lepas nie akan tercapai la cita-cita aku tu... kini masa untuk aku klimaks pun tiba... aku terus pancut dalam lubang dubur dia... dia yang dari tadi memang dah banyak kali puas tersenyum memandang aku... aku tanya dia lagi sambil kami berpelukkan "macamana akak? dia jawab "sebenarnya akak nak kau pancut kat dalam cipap akak sebab laki akak dah lama tak pancut dalam" aku terus menjawab "alaaaa... kan kita boleh buat lagi" dan dia memandang aku dengar penuh bernafsu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR DENGAR

      Delete
  13. I also pull out the rod I , time I pull her face cam tu Frust jack but I bagitau him that I had made ​​something more kid best again ... so I was told he got up and menonggeng ... he remembered me nak cipap hentam him from behind ... he developed early dah cipap rod so I'm glad I kept going in but I'm trunk to bury her anal hole ... memula tu jugak but he surprised lelama she likes rather unpleasant ... while I push I pull rod kat anal hole she tu ... I was wondering jugak la ... " savory to akak ? " korang know what he said ? he said " savory gilerrrr " he closed his eyes . While I was immersed rod into her anal ... tu jugak while I insert a finger into her ass hole ... nie times he was running out so I can stim semen taste she melted my fingers kat ... I think 4 times a night nie dah kot she climaxes ...

    I was close to climax but dah nak me anymore because her youngest savory ... loss la bang if off quickly .... I am the stronger rod shoved me into her anus more delicious she said ... so I was hentam la kaw - kaw has ... I think cam nak tetiba climax ... I did dah intention of beginning again which I will pancut in her anal hole so loose nie be achieved la ideals I tu ... now time for me climax arrived ... I kept pancut in her anal hole ... he who had been many times did dah satisfied smile, looked me ... I asked him again while we berpelukkan " macamana akak ? him responsible " actually akak kid in you pancut kat cipap akak akak dah lama because men do not pancut in " I kept replying " alaaaa ... we must make it again " and he looked at me eager to hear the full ...

    ReplyDelete
  14. nak RM 10K? Ape lagi amek la dekat sini http://curium-cr.com/my-4917436

    ReplyDelete
  15. Siapa mahu guna PREPAID MURAH yg blh bagi anda income bulanan lumayan, insuran, rebat smartphone, tiket airasia FREE, diskaun TUNE HOTEL, peraduan & byk lagi...

    PM/SMS/CALL/WHATAPP saya.. tq

    0176543857

    http://toneexcel7.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. apasal bnyk komen gila kt sini??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails