Wednesday, 6 November 2013

Serius FAIL - Tandas-Tandas Paling Gagal Di China (12 Gambar)


De Hell

Tandas edisi China yang terlalu epik kegagalannya. Ada berani melakukan  NO 2 di dalam tandas-tandas ini?




Laporan asal Rocketnews

17 comments:

  1. last skali,the thrones of shit...

    ReplyDelete
  2. Waakakakaka...jenuh la kalau nak membuang mcm nih...mmg fail!

    ReplyDelete
  3. yang gempak bagi aku ada laluan kat pintu untuk tak langgar mangkuk tandas. haha

    ReplyDelete
  4. Sedara aku pi Negara Cina. Dia kata tandas kat sana tak ada dinding. Ada pintu jer. Kalau dia nak buang air, dia akan bawa 2 kaki payung. Buka payung dan letak kiri dan kanan. Lepas tengok foto kat atas, baru aku percaya.

    ReplyDelete
  5. boleh hilang selera berak kalau macam ni..obe no.2 ok lagi kalau nak dibandingkan dgn no.3...depan rumah tuu..

    ReplyDelete
  6. dulu time aku blaja kat u, aku ada internship kt 1 sekolah rndah kt beijing. toilet sekolah tu sebijik mcm kt gambar 1st tu. 1st day aku g sekolah tu, aku xtau yg toilet die mcm tu. bile aku masuk je, peerghhh ternmpk bdk2 tgh berhadas besar smbil bual2 dgn member sebelah. trus hilang slere aku nk mlepas hajat...................

    ReplyDelete
  7. kebangangan xkira tempat. terlalu ekstrims.

    ReplyDelete
  8. gamabr no4 untuk couple masa tengah berak

    ReplyDelete
  9. Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

    suara.tv

    ReplyDelete
  10. omaigad...Lepas tu trauma nak gi tandas. Hahaha

    ReplyDelete
  11. gmbar last jer kot yg ble d terima;..yg len hampehhh!!!!

    ReplyDelete
  12. fuckin shit, berak kencing xbsuh fuck pengotor thp babi!

    ReplyDelete
  13. org cina mmg pengotor! berak x basuh! mulut busuk! eeeeee...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails