Wednesday, 6 November 2013

Serius Cool - Transformers + Lego = TransLego (13 Gambar)


Nice!

Lego adalah permainan kanak-kanak yang paling versetil. Dengan bongkah- bongkah Lego anda boleh membina apa sahaja yang anda mahukan asalkan anda cukup kreatif. Orion Pax adalah seorang pembina model Lego dari Jerman dan beliau mampu menghasilkan permainan Transformers yang boleh berubah dengan menggunakan Lego. Awesome Lego building skills!




Laporan asal Orion Pax

7 comments:

  1. creative sungguh. creativiti tahap maksimum

    ReplyDelete
  2. Mothership Toys & Collectibles offer many range of action figures, model kit,statue, die cast from Hot Toys,Hot Wheels,Enterbay,Sideshow,Kotobukiya,Revoltech,Bandai,Square Enix,Fujimi,Aoshima,Takara Tomy,Hasbro,Neca and many more

    We are Official Authorised Retailer for Hot Toys,Kotobukiya,Hot Wheels,Sideshow,Revoltech,Bandai,Neca and many more

    Message us : http://www.facebook.com/messages/mothershiptoys
    Website : http://www.mothershiptoys.com/
    Email : mothershiptoys@yahoo.com
    We now shipping throughout Malaysia and International(min. fee RM8.00)

    ReplyDelete
  3. Maaf lari tajuk nak kata real macam tipu. .tapi kalau tak cuba terasa rugi pulak
    Jana Duit RM500 Sehari Tanpa Modal. .Assalammualaikum semua. .daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. .saya ada nak perkenalkan
    satu program dari US. .yang boleh membuat pendapatan
    sampingan. .Free register, tiada apa2 bayaran di
    kenakan. .tiada tipu muslihat
    ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). .Tak
    perlu cari orang. .Tak perlu jual barang, dan
    Kerja sikit2 Je. .saya baru 8 jam join dah us
    $245. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau
    computer sikit2. Anda hanya perlu
    open link di bawah dan registersebagai member. Lepas register
    terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu,
    anda akan dapat link anda
    sendiri..pastu apa lagi? Copy link
    anda, atau copy terus semua ayat
    saya ni, and paste kat facebook atau
    apa2 saja yg anda tahu,mcm
    email,tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open
    link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30
    lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda bolehpilih, samaada duit masuk account
    terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.) Kalau dah faham dan nak
    register, sila click http://www.theweeklypay.com/index.php?share=202305

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails