Friday, 15 November 2013

Serius Kreatif - Poster Filem Super Minimalis Michal Krasnopolski (12 Gambar)


Minimalis

Sangat minimalis. Inilah poster filem karya Michal Krasnopolski yang berasal dari Poland.




Laporan asal Michal Krasnopolski

10 comments:

  1. Tokcha sami jepun confirm wat collection ni. Zen katanya.

    ReplyDelete
  2. cakap first lah bodoh. anon tak tahu adab

    ReplyDelete
  3. akhirnya berpeluang jadi the first person. alhamdulillah. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak kau mesti pancut awal kan

      Delete
  4. LOTR - return of the king.. dh mcm gmail aku tgk

    ReplyDelete
  5. Siapa 1st bontot bapak dia hitam

    ReplyDelete
  6. Time mula-mula kerja lak, aku dah mula di lancap oleh awek aku. Rohana namanya. Aku suka panggil dia Ana. Orangnya rendah je, gebu, bertudung dan berkaca mata. Aku kerja kilang time tu, kilang elektronik je kat Senai. Sekarang kilang tu dah tutup. Satu aku paling suka dia ni ialah bontot dia yang tonggek. Lembut lak tu. Kalau kena tepuk bergegar. Paling best kalau ramas, sedap je. Mula-mula aku dilancapkan oleh Ana ialah lepas aku keluar dating dengan dia. Hari tu Ana pakai tudung cam biasa, pakai baju kemeja petak-petak yang singkat sikit dan berkain skirt satin berwarna putih. Memang licin kain dia, sampai aku boleh nampak line seluar dalam dia. Mula-mula tu kita orang bantai cemolot je dalam kereta, tapi oleh sebab tangan Ana ni dah gatal nak pegang kontol aku, aku pun bagi lah. Memula tu dia setakat usap-usap je, pastu aku pun ajarlah dia lancapkan kontol aku. Sedap giler first time kena lancap tangan perempuan yang lembut tu. Ana pun lancapkan lah kontol aku sampai aku terpancut-pancut kat peha dia. Apa lagi, basah lah kain skirt satin dia tu, dah lah warna putih. Tapi dia buat selamba je. Pas tu aktiviti kita orang berterusan. Bila jumpa je mesti kontol aku Ana lancapkan. Selalu gak aku tembak kat celah bontot dia.

    ReplyDelete
  7. Siapa mahu guna PREPAID MURAH yg blh bagi anda income bulanan lumayan, insuran, rebat smartphone, tiket airasia FREE, diskaun TUNE HOTEL, peraduan & byk lagi...

    PM/SMS/CALL/WHATAPP saya.. tq

    0176543857

    http://toneexcel7.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails