Monday, 8 July 2013

Serius Cool - Vuhl 05 : Kereta Berprestasi Tinggi Dari Mexico (15 Gambar)


Speedy Gonzalez Sebenar


VUHL (Very Ulrta Light High Performance Vehicle) ialah sebuah syarikat pengeluar kenderaan berprestasi tinggi yang berasal dari Mexico. Minggu lalu mereka memperlihatkan VUHL 05, kereta ringat berprestasi tinggi mereka. Kereta ini mempunyai kasis aluminium dan badan yang diperbuat dari gentian karbon. Berat keseluruhan VUHL 05 ialah hanya 695 kilogram! (2.7 kali ganda lebih ringan dari Bugatti Veyron). Enjin 2.0 Liter DOHC dengan 285 kuasa kuda digunakan bagi memperkasakan 05. Kereta berprestasi tinggi ini akan mula dijual tahun hadapan pada harga GBP 55 000 (RM 261 000 ) sebuah.




Laporan asal Gizmag

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ir Shamil : ko komen lucah sgt ke sampai si Obe delete? biasa2nya komen bangang nak mampos yg dia delete, xpon komen lucah.

    pesanan aku, jgn mencarut kt blog org lain!!!

    ReplyDelete
  3. "This comment has been removed by the author"

    bkn ke klu kluar mcm ni,tukang komen yg delete komen die sendiri...
    klu owner blog delete komen,komen tu mmg x akn appear...
    maafkn sy klu sy silap..
    newbies

    ReplyDelete
  4. Obe dengan typo error umpama BN dengan rasuah hahaha

    ReplyDelete
  5. "This comment has been removed by ir shamil 8 July 2013 00:16"

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails