Wednesday, 24 July 2013

Serius LOL - #OhMyEnglish Masjid Edition


Hmm

Oh my............




Laporan asal @FarrizGahzali

25 comments:

  1. salah ckit je..mayb telepas pandang

    ReplyDelete
  2. bodoh..suka sgt cri kesalahan org lain..

    ReplyDelete
  3. Entahnya. Dia pun salah. Tok imam needs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal......die sendiri x reti gune plural....babi kau la farizghazali.

      Delete
    2. bukan plural tp "Grammar"

      Delete
  4. salah sndri xnmpak..salah org nmpak..bangang abadi btoi

    ReplyDelete
  5. Tak pe lah, abis ni tok imam tukar information board Masjid tu!

    ReplyDelete
  6. jgn salahkan pihak masjid, salahkan pihak buat board ni. Kadang2 cina yang buat. Prihatin le skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isle pny silap oghe kapiaq yg disalahkan

      Delete
  7. ntah la obe ni. tsk tsk tsk. sendiri yg selalu typo pun masih gagal memahami kah kah kah.



    Replay

    ReplyDelete
  8. asal plak tok imam yg salah?tok imam ke yg wat?asal xsalahkan google translate?bkn ke dier yg salah translate?translate salah nape x salahkan company google?google salah nape xsalahkan pencipta google?knape?knapeeeeee????hahahaha...nie sume salah aku...kan org bawah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah..xde org bwh untuk ko..eh aku kah

      Delete
  9. ironinye..kalu org ln korang gelak kaw2..tp kalu mai dr masjid korang bela n sangka baik...nmpk sgt puiiiii nye.. puiiiiiiii..haktuihhhhh

    ReplyDelete
  10. slalunya hal bkaitan hal ehwal masjid keja tok siak bkn tok imam..

    ReplyDelete
  11. alas kaki = apa2 yg mengalaskn kaki anda

    kalau dia tulis ctu "tanggalkan kasut anda"..nnt ade pulak yg cakap.."eh, saya pakai selipar, bukan kasut"..

    semua tak kena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. u totally missed the point dude. hahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahha

      Delete
    2. Kesiannye kerok korek.......

      Delete
    3. kau pun bodoh macam si pembuat signage tu

      Delete
    4. ak tergelak gak ble bce comment ni..tp xpela ak pun bkn reti inglish

      Delete
  12. Ini bukan masalah tatabahasa, ini kesalahan ejaan.

    aku rasa dia nak tulis "zone of neat floor" tapi hilang huruf a itu.

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. tah. Tok imam tukang tempah sign board kat masjid ke? Ni tak lain saja nak malu tok imam. Tu pun typo. Kalau dieja 'nit' tu mmg layak la dilempang tukang tempah tu.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails