Wednesday, 24 July 2013

Serius Kreatif - Kad Jemputan Kahwin Yang FAM Compliant


Yeah!

Kreatif sebenarnya kad kahwin macam ini.......FAM approves!




Laporan asal Twitter @SyafiqNawi

21 comments:

  1. kad kadwin sekarang.. mcm2... kreatif.. !!!

    ReplyDelete
  2. nk buat camne bro..dia kawin ng org johor..ok what! aku rasa kreatif gile kad nih!

    ReplyDelete
  3. aku rasa yang johor tu nanti kene kad merah

    ReplyDelete
  4. Sebelum majlis perkahwinan bermula kena nyanyi lagu negaraku. :)

    ReplyDelete
  5. nape letak 'Cup'? lagi bgs kalo dia tulis '2013 Super Wedding' je..

    ReplyDelete
  6. Atiff menang kerana menembusi gawang Amalina ...pada malam pertama

    ReplyDelete
  7. ni perlawanan malam pertama nt ke? aku rase JDT menang sbb selagor pd malam pertama still malu2 kucing

    ReplyDelete
  8. hahaha

    Ingin menjana pendapatan dengan
    telefon bimbit anda ?

    ORANG LAIN TOPUP KITA DAPAT KOMISYEN..BEST TAK?
    APA TUNGGU LAGI.????

    Isteri topup kita dpt komisyen

    Anak topup kita dapat komisyen lagi

    Adik /Kakak/Abg/saudara/kawan2 topup dpt lagi komisyen

    kita tolong topup Untuk Awek kita pun dpt return..

    http://toneexcel.biz/?id=139175

    Hubungi saya segera untuk keterangan: 0105333765

    ReplyDelete
  9. malam pertama pengantin aku nak jadi referee boleh..?

    ReplyDelete
  10. yang cnfirm JDT menang 1-0 mlm pertama

    ReplyDelete
  11. 1st time tengok..bapak pengantin jadi pengadil boleh kot?

    ReplyDelete
  12. kan lebh baik kalo doa yg baik2 utk perkahwinan sy... Kalo skt ht, jgn tgk.. Sy pn xminta di poskan kad ni di mana2..

    ReplyDelete
  13. terbaik la kak amar=) selamat pengantin baru semoga bahagiahingga akhir hayat.. jiwa seni x kan padam..

    ReplyDelete
  14. ok kot kad kahwin cmni. kreatif. mamat tu benci sangat kenapa? poyo

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails