Tuesday, 23 July 2013

Serius Bodoh - Rumah Sewa RM50 - Sebuah Lagi Filem Tahi


What?

My brain just melted!

Thanks @ikhwan_shah 




17 comments:

  1. ni dia tiru sikit2 cerita pasal umah seram sek 2 tuu....

    ReplyDelete
  2. esaimen bebudak media lah nie....

    ReplyDelete
  3. bagi balik 1:36 minit aku!!!

    ReplyDelete
  4. bodoh lagu lat tali lat tali tamplom tu

    ReplyDelete
  5. Chehhh!!! Pengarah filem momok... tak heran la kalo ketahian tahap asaimen budak2 sijil.

    ReplyDelete
  6. giler hebat CGI yg dipakai~~~

    ReplyDelete
  7. aku suka bila si gempal tu mengamuk !!! hahaha

    ReplyDelete
  8. moga M Jamil terkena Lipan Conjuring atas perbuatannya membuat filem bernilai RM50 ini...


    vut wait, kena la tengok filem ni dulu baru tau best tak best. belum pun tayang lagi...

    ReplyDelete
  9. Maybe ada kaitan dengan cerita ni http://akusyamira.blogspot.co.uk/2011/02/cerita-seram-rumah-sewa-berhantu-rm50.html

    ReplyDelete
  10. Hahaha..indahnya bahasa digunakan? X pelah..Tengok dulu baru komen..Menyokong janganlah sampai membawa rebah..mengkritik janganlah sampai menghina. Kalau dah serumpun, sebangsa dan seagama, takut meludah ke langit, jatuh ke muka sendiri nanti. Assalamualaikum.

    ReplyDelete
  11. Tak sabar la... nak tonton filem ni..

    ReplyDelete
  12. betul tu jgn la kutuk filem org.nanti kalau kena balasan baru tau

    ReplyDelete
  13. perlu ke nak menjatuhkan seseorang tu? kau boleh critic dgn cara baik. ni periuk nasi dia bro. kau ingat senang ke nak buat semua ni? u should apologise to him man. support film tempatan. if u dont like it,kau tak perlu nak suruh org lain tak suka juga. i just dont like the fact that apa kau buat ni kasi impact yang besar terhadap seseorg tu. tlg tgk diri sendiri dulu. hebat sangat dah ke kau. salam.

    ReplyDelete
  14. terimalah hakikat wei yg industri filem malaysia ni masih lemah (mcm sial),x abis2 pelakon yg sama...muak derrr nengok,yg baru sume xde kualiti...harap muka jer hensem/cun tp bila berlakon hampehh tahi babi....tgk filem singapore/hollywood/bollywood/indonesia/thailand...mane ade nak pakai pelakon sama jer...lagipun diorg tgk kesesuaian watak2 dlm filem...klu kat malaysia,x abis2 pelakon yg sama...aku atau korang kritik elok2 ade ke diorg nak dgr luahan korang yg bayar tiket wayang...??dah tau diorg cari makan,kasi ler filem tu elok2 skit...overall filem malaysia dah xmcm filem zaman 50an,60an,70an,80an dan 90an(zaman ni filem kita mmg terbaik)...skg filem malaysia mcm taik babi...x suka komen aku,gi mampus kat korang...komen aku,aku punya suka..klu korang ckp,xyah tgk la klu tau filem malaysia xbest...jawapan yg aku beri,aku tgk ke x,aku x usik pun telor bapak korang -mr kakiwayang-

    ReplyDelete
  15. antara movie paling buruk dan tak bermutu dalam abad ini...pelakon semua tahap longkang...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails