Thursday, 18 July 2013

Serius Fakta - "Bahaya" Menghisap Rokok Elektronik


Benarkah Bahaya?

Kerap kita dengar kebelakangan ini shisha dan rokok elektronik adalah bahaya untuk kesihatan. Kami tak pasti tentang shisha tapi di bawah ialah beberapa fakta tentang e-cig. Memang bahaya ke?




Laporan asal Visually

15 comments:

  1. Replies
    1. nice info :)

      Watch English & Malay Movie Online Streaming @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. "Diorg" cakap vapor n shisha bahaye sbab xnak orang berhenti beli rokok. rokok PENDAPATAN UTAMA negara.
    Kalau betul la nak orang berhenti rokok, naikkan tros 10ringgit. naik by cent mmg orang x amik kisah langsung. Xde orang beli rokok, xde cukai, xde pendapatan. Semua orang dah tau bende ni. tapi xleh nak buat ape2 pun

    ReplyDelete
  3. betul tuh...... ini semua kerja kerja syarikat tembakau punya propagandan. WHO pun tak boleh nak confirm kan rokok elektronik nie lebih bahaya dari rokok biasa.....nampak sangatttt ini semua profit punya pasal..... tiada tembakau tiada tax dan tiada pendapatan...how is that?

    ReplyDelete
  4. fakta tu mmg betul.. tapi korang tahu x satu fakta yang korang perlu tahu... E-rokok yang diorang kaji tu bukannya MADE IN CHINA sepertimana dijual secara berleluasa sekarang ini... So, berhati-hati kalau nak menghisap e-rokok ni ok... Pastikan yang original... Sekian

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu satu fakta yg ko reka. ada research paper guna e cigarette dari US, dan ada jugak yg dari china. sekian.

      Delete
  5. produce by e cigarette forum.. patutla..

    ReplyDelete
  6. e cigarette bahaya untuk ekonomi negara.. bkn bahaya untuk kesihatan..

    ReplyDelete
  7. agenda nak kutip cukai ja ni...klu bahaya knapa nak suh jual kat pharmacy....hehehe...VAPE ON ON ON ON!!!!!!!!!!sma ja made in china or us...masing2 nak bagi laku produk ja....>>>,,,,<<<<YG penting kurangkan guna Liquid from china..!!!

    ReplyDelete
  8. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete
  9. http://tasks4job.com/?refer=57421

    ReplyDelete
  10. informasi yang menarik gan, ane lagi nyari bahan untuk nulis bahayanya Vapor

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails