Wednesday, 17 July 2013

Serius LOL - Al Khodafi Terlalu Mainstream? Air Ini Lebih Hipster!


Jual Agama

Bulan Ramadan ini banyak pulak orang menggunakan agama untuk jual benda mengarut. Semalam ada air koran 30 juzu bekarbonat. Hari ini apa pula?




Laporan asal @ATMology

16 comments:

  1. Pelik lah, ... dengar Maher Zain Menyanyi je!

    ReplyDelete
  2. kesesatan yang nyata... cukup sekadar mengamalkan sunnah baginda..

    ReplyDelete
  3. nak kencing pun agak2 la. sampai nk guna nama rasullullah. mcm gampang.

    ReplyDelete
  4. makin menjadi jadi nampaknya

    bagus nak berbisnes neh

    ni dah keterlaluan,

    berniagalah guna produk sendiri, minta doa pada tuhan bagi laris, bukan menjual agama

    ReplyDelete
  5. aduhai..macam ni pun ada ka....

    ReplyDelete
  6. Saya tahu cerita yang lebih kurang macam ini. Tapi yang lebih real sebab 'mereka' bawak rambut/janggut Rasullullah SAW ke 'sini'. Dicelup kedalam satu tong air besar, dan air itu diagih2kan kepada orang2 tertentu. Tidak dinyatakan tujuan sebenar. 'Mereka' = Sultan Brunei, 'sini'= Negara Brunei.

    ReplyDelete
  7. budak nie pernah masuk rancangan imam muda tau obe . jeng jeng...

    ReplyDelete
  8. Tuan blog ni memang kurang hajar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peehal tuan blog ni kuang hajor? Bole explain sket?

      Delete
    2. ye.. dah semua comment saya di padam... nak kene kaji ni admin ni..

      Delete
  9. awat tak bagi free ja? awat kena jual?

    ka dia memang bagi free?

    ReplyDelete
  10. dgn si Danutella n tuan blog aku rembat klau jumpa.. hidup jgn penuh dgn ilmu dunia je.. gali dlu ilmu sebelum publish..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni mesti ko pun jual mendalah ni sekali ni kan? tu yg hangin bebenor tu...

      Delete
  11. jgn mempermainkan agama..jgn ajak orang laen jadi jahil

    ReplyDelete
  12. rambut rasullullah? mohon kasi rambut tu kepada saintis, semoga baginda dapat diklonkan. masyaallah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails