Thursday, 18 July 2013

Serius FAIL - McDonalds Edisi Myanmar (12 Gambar)


McDonald Duck? Seems legit!

Myanmar ialah sebuah negara yang mempunyai kerajaan junta tentera. Di negara ini tidak ada restoran makanan segera barat seperti McDonalds ataupun KFC. Yang ada cuma Marry Brown Malaysia yang mula membuka frankais mereka awal bulan ini. Selama bertahun lamanya vakum restoran makanan segera ala barat diisikan oleh syarikat tempatan. Marilah ke Wonderful Fast Food and Bakery yang terletak di Yangon. Ianya restoran makanan segera ala barat yang aneh, kelakar dan juga creepy.

Watak kartun Donald Duck dengan logo McDonalds terbalik dijadikan maskot. Creepy! Paling best di restoran ini tidak ada burger. Yang ada cuma menu makanan western yang terhad dan makanan tempatan yang di "fast food" kan.

I wonder if they sell "Nightmare Meals" instead of "Happy Meals" here. 




Laporan asal  Rocketnews

10 comments:

  1. Apesal gambor itik tu banyak2?... Pelik2 je Obe neh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. punggung itik seksi~ obe suka.....

      Delete
    2. W atas kepala itik tu la. Logo McD terbalik

      Delete
  2. itik dia mcm maw berak jak.. ahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang die nak berak la aku rasa...

      Delete
  3. Itik tu tengah mengejan..... :-)Gambar Nombor 10 tu ayam goreng ke ?

    ReplyDelete
  4. itik tu buatan tangan kot....

    ReplyDelete
  5. its a good thing. marrybrown malaysia boleh amek kesempatan ni utk monopoly fast food kat sana. they have trust in us.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails