Wednesday, 17 July 2013

Serius Cool - Kereta Kawalan Jauh Gentian Karbon TAMIYA (16 Gambar)


Do Want!

Semasa kecil kami yakin ramai pembaca Blogserius mengumpul model elektrik Tamiya. Kini anda semua sudah dewasa mungkin anda boleh beli pula TRF417 V5 Premium Package Kit oleh Tamiya. Ianya model kita kawalan jauh edisi khas sempena merayakan kejayaan pasukan Tamiya memenangi pertadinga lumba kereta International Federation of Model Auto Racing 2012. Keseluruhan kasis dan komponen utama kereta kawalan jauh ini diperbuat daripada gentian karbon. Harga kereta kawalan jauh ini ialah USD 1138 (RM 3629) sebuah.




Laporan asal TheThrottle

9 comments:

  1. Mahal lah! Tak macam buatan negara Mat Sepet

    ReplyDelete
  2. Perghhh... agak murah...

    Kebetulan posting pasl kereta... sape nk cari sticker volk te37 original cutting. .carsgeekz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit mat Joe..jual sticker je?jual la rim "SKALI"...

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Mane ade rm3629 bro...aku main la bende ni...rm1600 jer only chassis kit...kalu masuk brg2 lain mau2 rm4000. Tapi memang awesome gile la performance die.

    ReplyDelete
  5. mahalnya. padahal guna bateri je

    ReplyDelete
  6. only rc player knows the truth. dah banyaklah pakai cf kat main bodypart rc. mungkin ini sebab namanya tamia kot.

    ReplyDelete
  7. Tamiya cap ayam je kat jepun...

    Cube search kazama or streetjam...atau yokomo...

    Geng2 rc je tau harga alah nih...

    Se lg....xyah taksub la dengan gentian carbon...

    Kat malaysia...kit rc cap ayam pon pakai carbon...hahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails