Wednesday, 17 July 2013

Serius - Niat Berpuasa Terkini Meleis?


Hmmm

Sah ke puasa dengan bacaan niat super Meleis ini ya akhi?





Laporan asal SampahRemajaKl

15 comments:

  1. Nama pun dah "Sampah"...xde nick lain ke diorg ni nk guna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau mesti tak layan twitter kan bangang

      Delete
  2. yg wajib pun tak berapa nak buat..
    ada hati nak ganti konon

    ReplyDelete
  3. Sy dpt tangkap lawak dia cuba buat tapi ni kan doa.. Kalau org ni melayu islam malu lah main2 mcm ni. Bayangkan kalau org bukan islam baca benda ni korang mesti kata hina doa kan?

    ReplyDelete
  4. orang cina perlekeh buka posa kena tangkap...
    berlambak meleis minum arak, berjudi,xsemayang, xposa dibiarkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ad la kena tangkapan yg terlepas tu hang ingat "terlepas:" ka? x terleps punyer hehehehehe akan kena :)

      Delete
  5. Har... har... tegelak doh.....

    ReplyDelete
  6. bodo dan jahil.. cukup la wt lawak xkena tempat mcmni..

    ReplyDelete
  7. bukan cina jer...org melayu dan org islam sendiri menghina niat ramadhan..saya akan bawa ke tengah..cari sape yg post ni dan kenekan tindakan..

    ReplyDelete
  8. not funny at all, mmg sampah punya mentality...

    ReplyDelete
  9. ni baru la namenye menghina islam
    oleh org islam plak tuk
    klau org bkan islam wat hangen x tentu pasal, smpai nk bunuh la pa
    mane PERKASA? mane org len yg bodo, hangen tak tentu pasal
    kpala otang ang la
    patut orang bkan islam tuh kite ajar kan la tentang islam,
    bkan nak marah tak tentu pasal

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails