Monday, 15 July 2013

Serius Hot - Mehriban Aliyeva : Wanita Pertama Azerbajian (15 Gambar)


FWILF

Mehriban Aliyeva (48) ialah wanita pertama dan isteri kepada Presiden Azerbajian Ilhan Aliyev. Beliau beberapa kali disenarikan sebagai antara wanita pertama yang  paling cantik di dunia. Beliau berkelayakan menjadi seorang doktor mata dan mengahwini Ilham pada tahun 1983 dan dikurniakan tiga orang anak. Mehriban mungkin cantik tetapi urusan peribadi beliau dipenuhi dengan cerita buruk. Sebagai isteri kepada presiden, beliau dikatakan menggunakan pengaruh suami untuk mengumpul harga peribadi dan menggunakan wang negara untuk membeli perhiasan mewah. Terdapat juga pertuduhan korupsi kerana beliau memenangi kerusi dewan negara dengan kemenangan sebanyak 95 peratus undi. Wanita beragama Islam ini menolak segala pertuduhan dan continue to look fabulous dengan pakai berjenama terkini dari Eropah. 




Laporan asal Wikipedia

17 comments:

  1. woooww... europa class!Kene panggil UFO pegi culik!

    ReplyDelete
  2. guna duit rakyat bermewah-mewah? well, sekurangnya memang cantik dan bergaya. eh bukan kita pun ada first lady macam ni ke? ermmm

    ReplyDelete
  3. syukur..first lady Malaysia tak berpakaian yang mengghairahkan macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu rosmah pakai seksi rakyat malaysia akan muntah hijau dan berdarah sampai terkojol wkwkw

      Delete
  4. macam kt Malaysia...isteri PM...ahaha tp ni boleh tahan la...yg Malaysia nyee..fikir la sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rosmah nak dikatakan lawa ke?lawa lg tenuk wkwkw

      Delete
  5. baya2 rosmah kot...muke nk potosyop je..ehh.ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. xleh nak bayangkan takut aku trauma seumur hidup wkwkw

      Delete
  6. EH, bukan Rosmah ke wanita pertama yang tercantik di dunia... i'm very upset

    ReplyDelete
  7. ni la kot sumber inspirasi bik mama. wek

    ReplyDelete
  8. awesome deal.....earn $50 - $100 USD Daily
    http://visitpayment.com/?ref=11175
    just click to register

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails