Thursday, 25 July 2013

Serius LOL - Handsome Boys In Malaysia


LOL

Time for the guys..........

IN B4 " apa senggama ini Obe?"


17 comments:

  1. !@~!@#$%^&*()+_)(*&^%$#@!~!@#$%^&*()

    ReplyDelete
  2. puiii!! kecelakaan apakah ini!

    ReplyDelete
  3. serius obe~
    yang betul2 handsome ramai lagi~
    ni video uploader promote diri sendiri~
    lanjiao!

    ReplyDelete
  4. xckup ensem lg klu xkne halau mcm mamat arab tu

    ReplyDelete
  5. Betul, bile kisah puteri awani kecoh aku saje2 tgk page bf die. letak gambar ambik gambar sendiri sorang2, lps org puji dia bole balas tq2, klu perempuan xpe, ni jantan kot!!! lg satu status pun mengarut2 minta like. Rupa2nye mmg budak2 lelaki baya diorg mcmtu.klu kt asrama dlu2 dh kene tumbuk budak2 mcmni dh

    ReplyDelete
  6. https://www.facebook.com/syafiq.kedah.988/posts/177803509058993?comment_id=410283&offset=0&total_comments=24

    ReplyDelete
  7. apala kebodohan ini...https://www.facebook.com/#!/syafiq.kedah.988/posts/177807419058602?comment_id=410691&offset=0&total_comments=56

    ReplyDelete
  8. ni namanya jambuuu...tau jambuuu..hahahaha...

    ReplyDelete
  9. tak jadi nak ponteng puasa, thank obe :)

    ReplyDelete
  10. bengang bai dgn syafiq kedah link atas ni.

    ReplyDelete
  11. Ini yang dikatakan handsome??!? Perasan handsome adalah..

    ReplyDelete
  12. knape muke aku xde dlm video nih..bugimakkkkk!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails