Saturday, 13 July 2013

Serius LOL - Iklan Dalam Akhbar Yang Semakin Ridikeles Di Malaysia


Defu?

Print media semakin sesak. Iklan semakin kurang maka nak tak nak kena juga print iklan yang memang seruba berok macam ni. Senggama minda....... 




Laporan asal Twitter Din_Prosynmus

18 comments:

  1. Replies
    1. perh giler la skrg ni...

      Watch Pacific Rim Online Streaming @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. Maaf cakap, tapi kenapa bangsat sangat muka makcik 3 orang tu

    ReplyDelete
  3. Soalan gua. Lelaki tu perkasa part depan atau part belakang? Lain macam style

    ReplyDelete
  4. makcik yang tengah tu macam edit muka pakai android app yang make-up tu je?

    ReplyDelete
  5. Kenapa main parah society meleis skrg ni? Fous nafsu semata.

    ReplyDelete
  6. kenapa melayu tak habis2 nak memalukan dan membodohkan diri sendiri dlm iklan2 SAMPAH mcm ni? kalo kena kutuk cakap bodo ke gila seks ke, reti pulak nak BUTTHURT... kalo tak nak kena maki stop buat iklan yg mintak org maki la, pandai....

    ReplyDelete
  7. Knp perempuan2 tu sanggup jd model iklan camni?

    ReplyDelete
  8. Knp perempuan2 tu sanggup jd model iklan camni?

    ReplyDelete
  9. Iklan benda sulit ni sangat popular kat Malaysia, kelucahan paling benda kesukaan sekarang tidak dinafikan..

    ReplyDelete
  10. orang melayu memang lemah sangat ke beromen sampai banyak gile iklan-iklan lucah macam ni?

    ReplyDelete
  11. Inilah realiti melayu, nak tak nak kene akui! Kena panggil UFO nak kasih tahu dunia!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails