Monday, 29 July 2013

Serius Cool - Figura Aksi Penjejak Awan Pedang Setiawan (8 Gambar)


Do want

Hands up siapa yang tak pernah baca komik Pedang Setiawan. Yep..... I bet most of you pernah baca komik lagenda karya Mah Weng Seng ini. Today is your lucky day kerana Hot Toys sudah menghasilkan figura aksi Penjejak Awan yang cool beans. Harga figura ini ialah HK 1280 (RM529) sebuah. Ohhh yeaah!




Laporan asal Hot Toys

9 comments:

  1. dekat jusco cheras selatan jual 999.90
    tp maybe bkn hot toys

    ReplyDelete
  2. dulu mmg kumpul komik pedang setiawan ni, buat koleksi..aku peminat setia penjejak badai dan tanpa nama..sbb watak dema tu mcm cool giler..n lukisan ma wing shing mmg best gilerrr..

    ReplyDelete
  3. cloud..and...nameless. My favourite Storm Rider cahrecter

    ReplyDelete
  4. Pendekar Tanpa Nama, Penjejak Awan, Penjejak Badai, Penduga Arus, Pedang Fajar, ni nama2 watak yang cambest Pedang Setiawan.

    ReplyDelete
  5. saya suka nie feng dengan tendangan angin puyuhnye....

    ReplyDelete
  6. nameless dalam filem storm warriors tu muka macam akhil hayy

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails