Tuesday, 2 July 2013

Serius - Cara Keji Mengelak Membayar Tol Di Malaysia?


LEGIT KAH?

Teknik elak membayar tol di Malaysia? Adakah ini legit? Yang kami tahu pemilik konsesi Penchala Link sudahpun membuat laporan polis terhadap pemandu kereta ini kerana berjaya mengHAXXORZ sensor lorong SmartTag yang sedia ada. Jika didapati bersalah beliau boleh didenda sehingga RM5000. Apa pendapat anda? 


11 comments:

  1. da salu sgt org buat...kdg2 mnyirap je tgok...kite nak lalu kne byr,die free2 je lalu..haha

    ReplyDelete
  2. sweeet! muka dh cam, bley suruh polis lukih muka dier nih.

    ReplyDelete
  3. Aku biasa nampak. Tapi jangan buat. Sekali dua boleh lepas. Ada CCTV. Leh rakam plat nombor, jenis kereta dan muka kamu sekali. Lain lah kalu kamu pi tukar nombor plat dan pakai topeng. :)

    ReplyDelete
  4. bodoh tunjuk. thanks for nothing.

    ReplyDelete
  5. tepuk tangan... tapi pandai x kene tempat.
    pernah nampak sekali kete depan buat dekat tol Shah Alam.
    bagitau dekat kakak kaunter, die jawab; x pe, cctv dah rakam. ~~~adakah itu makne nye selalu lah org buat mcm tu~~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails