Friday, 12 July 2013

Serius Cool - Nokia Lumia 1020 : Telefon Pintar Berkamera 41 Megapixel (15 Gambar)


Jizz

Sebelum ini telefon mudah alih yang mempunyai resolusi kamera terbesar ialah Nokia Pureview 808. Telefon ini gagal kerana ianya menggunakan sistem operasi Symbian. Nokia nampaknya belajar dari kesilapan lalu dan memperlihatkan Nokia Lumia 1020 semalam yang mempunyai kamera Pureview 41 Megapixel. Ia diperkasakan dengan pemproses 1.5 GHz dua teras Snapdragon S4, RAM sebanyak 2GB, skrin sebesar 4.5" dan muatan dalaman sebesar 32 GB. Ia menggunakan sistem operasi Windows Phone 8 dan harga jualan ialah USD 699 (RM2220) . Adalah anda tertarik? 

IN B4 "WP8 tak ada Instagram dan ini fail"




Laporan asal Nokia

10 comments:

  1. Replies
    1. tak cool lgsg

      Watch English & Malay Movie Online Streaming @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. aku masih tertarik.. oohohohooho..design smart

    ReplyDelete
  3. wp8 ada client instagram.boleh upload gambar.boleh komen.takbanyak feature tapi bolehlahhhh.

    ReplyDelete
  4. buat apa ada camera canggih kalau nak rosakkan gambar dengan instagram. susah payah engineer design camera hebat, pakai filter instagram terus jadi hodoh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. the main function of instagram is social picture sharing. boleh je kan tak letak filter dalam instagram tu?

      Delete
  5. well..there is Instagram alternative which is Instance that worked well like official client..

    ReplyDelete
  6. sangat buruknya design dia. fail...

    btw 1st!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails