Sunday, 24 February 2013

Serius Fakta - Fakta Mengenai Air Mani Manusia


Truth!

Fakta yang sedikit aneh untuk hari ahad yang aneh ini...



Laporan asal Visually

27 comments:

  1. Replies
    1. free air asia-> http://ow.ly/h9VZM

      Delete
    2. akaun RHB... jom daftar percuma... modal RM10, http://www.myr10.com/?id=honeymoney

      Delete
    3. haram memakan atau meminum air mani...harap maklum

      Delete
    4. Air mani xp kalau tertelan dgn sengaja atau tidak sengaja sbb air mani adalah suci ,yakni bukan najis..manakala air mazi pula adalah najis,maka haram tertelan atau menelan air mazi..
      Contoh,kalau korg(lelaki) tgk pompuan seksi bergetah cun,tiba2 naik rasa syahwat,maka kuar air mazi..tu lah air mazi-xperlu mandi wajib tapi wajib basuh sblm solat sbb hukumnya najis(najis ni mcm tahi korg lah)..dan jika korg melancap,dan kuar air mani,maka wajib mandi wajib(junub)..sekian.

      Delete
    5. smua haram bg korg..klau benda sedap bg llki..kompem halal...

      Delete
    6. wtf. info yg berguna dan gud gud.

      Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk melihat entri terbaru mengenai pendedahan status luar biasa bagi diri anda. Entri ini masih baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

      1. Bagaimana hendak memperbaharui pengalaman?
      2. Bagaimana hendak mengkaji dalam sesuatu latihan?
      3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang yang suka bersendirian?
      4. Ke manakah masa kita menghilang?
      5. Pentingnya masa walaupun sedikit?
      6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (aktif atau pasif)
      7. Proses pembentukan status luar biasa?
      8. Kajian mengenai status luar biasa bagi diri anda?

      Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]

      Delete
  2. Skin Care. Hmmm...Good. New excuse.

    ReplyDelete
  3. Depa lupa something. Ubat pedas.

    ReplyDelete
  4. ramai org pompuan geli dgn air mani, tapi sebenarnya air mani tu sangat suci

    ReplyDelete
    Replies
    1. hotak kau...kau tak mandi hadas ke lepas benda tu keluar?

      Delete
    2. air mani dan air mazi bukan najis la. http://www.islam.gov.my/e-hadith/mani-najis-atau-tidak

      Delete
    3. Rafiz..air mani tu bukannye haram..kalo haram,buat ape la kahwin...bodo la ko nie..yg najis tu air mazi..air mazi bukan haram pon...cuma jadi haram kalo terkena pakaian dan dibawa solat..ada paham...

      Delete
  5. bau clorox !!!!

    ReplyDelete
  6. sumpah aku tak nak melancap lepas ni :( pembaziran

    ReplyDelete
    Replies
    1. BODOOOO..HAHHAAAAAAAAHAHHAHAHAA

      Delete
  7. so, creampie kan lah girlfriend anda semua...agar mereka kurang depressed selepas ini.pancut dalam dalam ya dan jangan lupa makan pil perancang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa pulak buat dekat gf? Kan berdosa. Buatlah kat bini. Tak berdosa malah berpahala.

      Delete
  8. fakta yang berguna kot wahaha baru tau

    ReplyDelete
  9. adoyai nie ape nie...memang lah air mani tu berkhasiat, banyak lagi air yang boleh wak minum...yang nie untuk sex ngan isteri sudah dan wat anak...jgan wat pelik2 tak baik...

    ReplyDelete
  10. nice! haha!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails