Thursday, 11 July 2013

Serius - Make It Rain In Da Club : Arab Prince Edisyen (NSFR)


LOL 

Not Safe For Ramadan. Ini swag versi putera Arab. Kaya dowh

14 comments:

  1. Replies
    1. semoga tak jd mcm ni kat negara kita

      Watch English & Malay Movie Online Streaming @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. arab bodoh. fuck yew arab.

    ReplyDelete
  3. punca2 kejatuhan islam timur tengah

    ReplyDelete
  4. bodoh giler...ni semua agenda yahudi...

    ReplyDelete
  5. kita sibuk bantu saudara kita di Palestin. Tapi diaorg sibuk bantu nak kembungkan perut sendiri

    ReplyDelete
  6. Agenda yahudi adlh utk jatuhkan umat islam yg benar2 menegakkan islam..yg geng arab ni dia tk perlu buat agenda hebat2 dh sebab buat perabis modal dia jer..yg arab jenis ni yahudi biar je sebab dia yg menjatuhkan diri sendiri kerana kebodohannya..moga Allah SWT jauhkan kita semua dari sifat2 keji seperti ini..

    ReplyDelete
  7. i want that money!

    Go f**K yourself!

    ReplyDelete
  8. Duit RM1 je yg dia tabur ke langit 2...sbb 2 muka ppuan 2 mcm x puas hati je. Pki baju mcm nak gi masjid...tp gaya xleh bla...tp nak wat camane, baju yg dia pki 2 dah serupa pki kemeja T kat malaysia even utk acara rasmi.

    ReplyDelete
  9. Mata bodyguard tengok bawah jer.... kik....kik

    ReplyDelete
  10. tak nampak macam duit betul pun.............
    ~_~"""""""""

    arab negara mana ni ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi yang dia bakar tu memang note US dollar betul~
      ~_~"""""""""""""""""""""""""""""""""

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails