Wednesday, 24 October 2012

Serius VS : Bintang Gusti WWE 90an - Dulu vs Sekarang (13 Gambar)


Memori

Banyak wrestler yang terkenal era 90-an sudah bersara. Ramai yang bersara kerana kecederaan teruk. Lex Luger contohnya bersara selepas serangan angin ahmar. Razor Ramon juga mengalami serangan jantung kerana penyalahgunaan steroids, dadah dan alkohol. The Giant Kamala diserang diabetes dan kehilangan dua belah kaki. Banyak lah cerita horro!





40 comments:

  1. slowpoke second

    ReplyDelete
  2. Huh am I the last haha

    ReplyDelete
  3. masing2 bodoh nak mampos

    ReplyDelete
  4. Yang ke tiga tu sedap lah~~~ umpph

    ReplyDelete
  5. yang last tu sedap lah~~~umpph

    ReplyDelete
  6. lain kali letak nama wrestler. Aku bukan kenal semua orang kt muka bumi. lagi2 artis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni senarai ring name diorg tanpa rujuk Uncle Google.

      1) Vader
      2) Ultimate Warrior
      3) Lex Luger
      4) Million Dollar Man Ted DiBiase
      5) The Model
      6) Tatanka
      7) Giant Kamala
      8) Paul Bearer
      9) Brother Love
      10) Barry Harowitz (tak sure)
      11) The Mountie
      12) IRS
      13) Razor Ramon

      Delete
    2. ko mmg peminat resling..mesti ko suka lukis2 muka ultamet warier kt muka surat blakang buku skolah kan kan???

      Delete
  7. Skema betul skrg wrestler yg suka bawak abu mayat tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wrestler ke? bukan dia just escort undertaker je ke? bwk abu mayat as undertaker soul & spirit..

      Delete
  8. gambar yg ke doblas tu bruce campbell kan? aik bruce campbell yg berlakon jadi ash dalam evil dead tu wrestler ke? musykilllllll....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg ke-12 ni Mike Rotunda atau ring name IRS (irwin r. schyster)

      Delete
    2. malam ni kami ingin bedal pepek ko... amacam?

      Delete
    3. Kami nak pepek tasha,pleaseee

      Delete
    4. mohon gadis2 jelita seperti tasha jangan komen guna profile sebenar, nanti kena sexual harassment dgn anon2 pervert kat sini

      Delete
  9. Kita Menang!

    Kita Menang!







    Kita Menang!

    Kita Menang!





    Kita Menang!

    Kita Menang!!!!!!!!!

    -Team kita menang!

    ReplyDelete
  10. bodoh la hampa semua...

    ReplyDelete
  11. semua yang diatas bodoh piang!!!!!

    ReplyDelete
  12. If u smellllllll

    ReplyDelete
  13. Kalau jumpa kat tengah jalan, aku panggil pak cik daa. Langsung takda anampak brutal kat rupa dorang. hahaha..

    Satu lagi, si Kamala kena potong kaki coz diabetes. Nenek aku cakap, itu balasan tuhan allah sebab masa sihat dia gunakan kaki tu untuk aniaya orang. :D

    ReplyDelete
  14. Dulu siap boleh sewa tape wrestling tuuu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails