Tuesday, 30 October 2012

Serius WTF - Karenah Putera Saudi Yang Memalukan


Untunglah kaya

Apparently gambar dibawah ialah gambar putera Saudi yang menunggang orang gaji ketika bermain permainan video. Nasib baik di Malaysia putera-putera kita berperangai baik belaka tak macam Putera Badr ibni Abdullah ini. Sesungguhnya Malaysia  dan Melayu paling layak menjadi penjaga masjid utama.#BloggingMacamPerkasa

Thanks @FemMuzammil for the tip


Laporan asal Saleehh14
 

61 comments:

  1. Gue lagi..Malingsial lembab puihhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak biskut?

      Delete
    2. woi, blk indon la. nak nenen

      Delete
    3. lo org2 maling bodoh hanjeng!!

      Delete
    4. lo hanjeng maling ka?

      Delete
    5. indon indon...
      nk nenen...

      Delete
    6. Indonesia adalah negara yg paling mundur diantara bnyak2 negara...sebab tu lah ada mamat indon ni buat bising kat sini...nak tunjuk kuat la kononnya...kalau dah negara mundur tu ko memang mundur sma mcam negara ko jugak...indonesia adalah negara yg paling mundur dn miskin...indonesia in nothing...just stupid indo....

      Delete
    7. mat indon sakai

      Delete
    8. peace brotha... perlu ker kita berantam kerana perkara2 kecil... nggak logik dong.. kita kan jiran...

      Delete
    9. Sial obe jd mat indok plak.

      Delete
    10. Apa lah hina sgt manusia tu sampai boleh dijadikan kerusi? kat malaysia ni ada je raja2 dan kerabat mcm tu, tapi kita tak boleh pertikaikan kerana nanti dikatakan menghina institusi2 beraja... sedih.

      Delete
    11. Noob, nama pun noob... Ko nak tegur institusi raja biar berhemah...jgn mcm azmin, masa pertabalan diraja, azmin n the gang gelakkan pakaian diraja dan beberapa orang sedangkan itulah pakaian diraja melayu..bodohnyer pkr and dap...sampai itulah cara mereka menegur org lain....zzz

      Delete
  2. Replies
    1. Indonesia adalah negara yg paling mundur diantara bnyak2 negara...sebab tu lah ada mamat indon ni buat bising kat sini...nak tunjuk kuat la kononnya...kalau dah negara mundur tu ko memang mundur sma mcam negara ko jugak...indonesia adalah negara yg paling mundur dn miskin...indonesia in nothing...just stupid indo....

      Delete
    2. indon butthurt

      Delete
    3. indon tu ape? HAHAHA

      Delete
  3. wow mantapnye...

    #AnonGay (Original)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole b'kenalan x..sy pun gay jgk..

      Delete
    2. bleh ja. ape profile ko kat pr?

      Delete
    3. 2 Ekor Atas Aku Ni Gay Bodoh Giler Sial Konek Lembit...!!!

      Delete
    4. lembit abah kau

      Delete
    5. Ooo abah ko konek lembit...

      Delete
    6. 2 ekor atas aku ni plak atok dia konek pendek...

      Delete
    7. cepat ah g tau aku ape profile ko kat pr. kita kenal kat sana

      Delete
  4. dah habis kerusi ke kat rumah tu

    ReplyDelete
  5. nie keturunan abu lahab sama abu jahal...obe gemuk.

    ReplyDelete
  6. nasib xjadi di malaysia..mohon putera saudi contohi lah putera mahkota johor dan raja muda selangor..sangat warak serta mentaati syariat allah.. mohon pencerahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon anon ini disiasat menghina puter puteri raja melayu..ini mncabul plembagaan..bangkit perkasaa

      Delete
    2. PERKASA hanjeng UMNO

      Delete
  7. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingt ni kepale bapak ko nyer blog ke pe

      Delete
    2. Nor Ezqy...aku tahu la blog ko tkder orang tengok...jngan nak menyakaikan blog ko kt sni la...bodoh tul...

      Delete
  8. kaya dok atas, miskin dok bawah. it is pictured here. kalo komen, naseb la~

    ReplyDelete
  9. bersyukurlah Malaysia masih ada roti canai.. Tq umno dulu kini selamanya begok

    ReplyDelete
  10. undi lah BN..hidup najib..salam 1 malaysia..

    ReplyDelete
  11. Indonesia adalah negara yg paling mundur diantara bnyak2 negara...sebab tu lah ada mamat indon ni buat bising kat sini...nak tunjuk kuat la kononnya...kalau dah negara mundur tu ko memang mundur sma mcam negara ko jugak...indonesia adalah negara yg paling mundur dn miskin...indonesia in nothing...just stupid indo....

    ReplyDelete
  12. ah.. the Arabs; the worst hypocrites. they self-proclaimed guardian of Kaabah/ Masjidilharam and or Islam, yet they enslave their servants and treat others worse than animals. sadly, lots of meleis look up to them.

    ReplyDelete
  13. aurattt aurattt!

    ReplyDelete
  14. hahahahaha mohamedeans are very funny hahahahahahaha

    ReplyDelete
  15. arab bangsa paling biadab! indon bangsa paling bodoh, boo kapitalis, boo nasionalis, hidup siam! hidup hong kong!

    ReplyDelete
  16. org gaji kmk juga berasal indon, tp org gaji kmk sgt baik... dia jaga saya dari kecik hingga saya besar, selain dari emak dan bapak saya, beliau(org indon).. adalah sebahagian dari punca kejayaan saya. terima kasih~~~ walaupun dah beliau dah balik ke indonesia, tp jasa beliau tetap saya ingat~ terima kasih bibik,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarawak sakai

      Delete
    2. kaya family kau ada bibik.. untunglah. aku semua ibuku yg urusin..

      Delete
    3. Selagi kau masih paham pe yg dia smpaikan.. bermakna bkn bhs sarawak.. bhs sarawak is alien..

      Delete
  17. fuck arab!!! biar mampos korang sume yahudi bunuh!!!

    ReplyDelete
  18. fitnah lah...muke xnampak pon...obe lain kali spread the correct news..jgn jadi macam berita hairan...haram jadah...

    ReplyDelete
  19. tak berhati perut betul..dia buat macam binatang..

    ReplyDelete
  20. aku ingat bantai peluk,, serius -.-

    ReplyDelete
  21. ni kerja yahudi nak burukkan nama arab...masya allah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails