Tuesday, 30 October 2012

Serius Mashup - Jika Pelakon Lelaki Popular Adalah Pelakon Wanita (7 Gambar)


Senggama Minda

Apakah terjadi jika pelakon lelaki kegermaran anda adalah seorang wanita? Inilah hasil kerja pengguna laman sesawang Worth1000 . Sangat lulz dan menyenggama minda. Nicholas Cage edisi awek comel sangat LULWAT

IN B4 Rozita Chef Wan




Laporan asal Worth1000

31 comments:

  1. Malingsia bodohhh puihhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah gue pertama lorr =))

      Delete
    2. Gue kepala butuh bapak kau! Pegi isap butuh bapak kau!

      Delete
    3. lu orang2 Malingsial mmg bodoh skali..maruahmu di kepala butuhmu juga hahahaha

      Delete
    4. woi indon celaka. balik indon la woi. pukimak kau. nak nenen

      Delete
    5. indog bangsa merempat...
      indog buli kaum bangsa lain selan jawa
      indog bangsa inpig...
      obe gemuk....

      Delete
    6. indog bodo mcm lembu
      wat kapal plastik timaran terbakar
      indog bodo
      pelir letak dlm kepala
      taik dlm mulut
      indog bodo
      suka main taik
      tampal kat dinding wat seni
      indog bodo
      kecik2 x nak mampus

      Delete
    7. lo org2 malon malingsial semua bodoh pemalas..PM lo bodoh..negara lo peniru budaya kami..mmg dasar maling ...maruah kalian dibawah tapak kaki kami ajaa hahahahha

      Delete
    8. Indonesia adalah negara yg paling mundur diantara bnyak2 negara...sebab tu lah ada mamat indon ni buat bising kat sini...nak tunjuk kuat la kononnya...kalau dah negara mundur tu ko memang mundur sma mcam negara ko jugak...indonesia adalah negara yg paling mundur dn miskin...indonesia in nothing...just stupid indo....

      Delete
    9. Indonesia adalah negara yg paling mundur diantara bnyak2 negara...sebab tu lah ada mamat indon ni buat bising kat sini...nak tunjuk kuat la kononnya...kalau dah negara mundur tu ko memang mundur sma mcam negara ko jugak...indonesia adalah negara yg paling mundur dn miskin...indonesia in nothing...just stupid indo....

      Delete
    10. ini bukan orang indon yang comment. nampak sangat troll. korang sensitif lebih ni apahal? rilek la. malingsial je pun. apa ada hal?

      Delete
    11. Yer...aku dpat detect yg post tu OBEsiti...

      Delete
    12. Yg korg layan obe gemok ni apahal.
      Lembu btul

      Delete
    13. weh endon blah la woi semak je!

      Delete
  2. Replies
    1. babi

      gila semut
      gila lalat
      gila virus
      gila indog...

      obe kurus...minum kopi campur susu alpa lipas

      Delete
  3. obe.buat la muka u compare ngn neelofa...
    evryday i will fap..fap..
    i promise

    ReplyDelete
  4. fap fap fap fap fap

    #AnonEhhhsun :P

    ReplyDelete
  5. Mind blow..arghhhH!!

    Jom sertai Giveaways AsiaCube Reward 16K Coins dan 2 bulan VIP untuk dimiliki.

    ReplyDelete
  6. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. anon indon tu bukan real indon, saja jd batu api ye x?org indon terlalu bodoh piang dan butthurt xkan mampunyer nak online.org2 indon yg cibai kahai dok nk jd smseng kutuk2 org hanya mampu wat street demo,mlm tido bwh jmbatan xde rumah,jd pendatang merempat kat negara org,bikin kacau bwk budaya haramjadah pengotor

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam la dasar maling

      Delete
  8. pencong indon tak lawa macam nyah2 malaysia... pencong indon busuk kayak sapi...

    XoXo

    nyah anti pencong indon

    ReplyDelete
  9. muka nicholas cage mmg sesuai untuk mash up dengan mana2 muka lain

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails