Saturday, 20 October 2012

Serius Seleb - Isteri Donnie Yen : Untunglah Ip Man! (7 Gambar)


Hot dowh!

Untunglah Donnie Yen..... isteri dia cantik anak pulak comel! Donnie dan Cissy Wang bernikah sejak 2003 dan mempunyai dua orang anak bernama Jasmine dan Jason.




Laporana sal Lively Desitiny

83 comments:

  1. fap fap fap....

    ReplyDelete
  2. tak percaya dosa pahala, syurga neraka silalah mencarut

    ReplyDelete
  3. This Chinese got a pair of big boobs. Bukan senang nak dapat woo amoi macam ni. You are so lucky Ipman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biase je...PRC berlambak lg lawa dan besar sedap untuk di B2B

      Delete
    2. amoi lain ade brapa pair of big boobs?

      Delete
    3. ipman tu ada boobs,tp rata lah

      Delete
    4. Dude... those are fake boobs la. of coz la ade sbb suda bikin. xkn ko xpasan bentuk boobs dia BULAT SGT??...

      Haiyooo...agak2 la nak puji pon.

      Delete
    5. tah..bodoh tol.. kalau bulat mcm tu confirm fake punye

      Delete
    6. macam pelik la die punyer boobs....
      nmpak sgt editing,, x ori..
      cantik lg mmek wondergirls.. erk!!

      Delete
    7. Kemaennnnnn butthurt plak kooo cikebomcikebom..?!!

      Delete
  4. yg nie main mesti pancut dalam..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. taku taku taku taku taku takutakutakutakutaku taku taku trk tektek

      Delete
  6. cina babi x sunat.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. aku pon nampak cam dia.. haha

      Delete
  8. kenapa nak mencarut? dosa mata dah buat, tak payah tambah la dosa lain.serbanitas atau tidak itu cerita lain. korang ketawa ke bila orang komen mencarut2 ni? saya iban dan saya malu melihat saudara Islam saya mencarut2 disini

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kencing?

      Delete
    2. kalau saudara diatas ini muslim, bawa istighfar, Allah maha pengampun. kalau bukan islam, agama saudara/saudari meesti malu kalau mempersendakan nasihat kawan2. kepada encik Obe, tahniah

      Delete
    3. diam kau iban

      Delete
    4. en.iban, just ignore budak2 pendek akal ni...diaorng ni sangat kesian, tuhan bg akal fikiran yg segar lagi waras tp tak pernah guna utk elok2...biarkan mereka mencarut. tiap2 hari mereka tmbah dosa, dan di akhirat nnty mereka akan tau azab yg berat. tuhan tidak memungkiri azab kepada kaum yg dilaknat.

      Delete
    5. org semenenanjing suke racist eh #gmamp0s

      Delete
    6. Encik iban u tak suka u keluar,encik melayu u tak suka isap kote gua,gua jawa bangsa maharaja,babi lu orang!

      Delete
    7. encik iban... kebanyakan anon kat sini budak2 remaja baru belajar internet. sabar je la.

      (aku yg minoriti)

      Delete
    8. En. Iban? lol

      Ibanista

      Delete
    9. Jolokkkkk jek mulut si Iban tuh guna zakar Obe...

      Delete
  9. heh..ostad butthurt ? AGAMA KO BETUL KE? berperang24 jam

    ReplyDelete
    Replies
    1. soal jugak diri anda..agama aku dh betul ker?

      Delete
    2. Istighfar.. jangan kaitkan keganasan dgn Islam. Nilai melalui ajaran agam itu, bukan penganut. saya bukan butthurt, terasa atau apa. tapi sayangkan pemuda2 Islam kat blog ini. cukup2 lah ye

      Delete
    3. Pada pemerhatian saya... Anon semua sudah bertaubat dalam post terbaru Obe... Hmm, harap2 para Anon istiqamah komen dgn baik... Sila hentikan penderaan mental kepada Hanis Baharom, sian dia...

      -Bekas Perampas Takhta Anon Yang Sudah Bertaubat Nasuha-

      Delete
    4. ni baik untuk hati..

      http://www.youtube.com/watch?v=LF4TRyHD30g

      Delete
    5. sbb agama yg betul2 la Islam diperangi 24/7. Sbb tu kan janji sumpah setia 1world ibliyis sampai kiamat?
      logik tak? simple je kalo pk pki kapla lutut jiran ko.

      Delete
  10. Siti Saleha ( Original)20 October 2012 at 14:29

    tipu la
    mana de cine beso cmtu

    beso mangkuk sup nasi ayam

    ReplyDelete
    Replies
    1. You kenapa berzina dengan my hubby PON saya? Dahlah tu pegi pancut dalam pepek you yang busuk cam ikan masin... EEE!!! Geramnya saya!!!


      -Teraniaya a.k.a Hanis Baharom-

      Delete
    2. mesti ko type ni mengharapkan orang ketawa.takpun ko ketawa sorang2. sekarang ni mood insaf la.bodoh

      Delete
    3. Hans Isaac (Original)20 October 2012 at 19:26

      ai cik siti saleha ori

      Delete
  11. Xleh lawan bini aku lgi. So, no fap.

    ReplyDelete
  12. gambar pertama yg dah kena censored mosaic tu takde gambar versi yg tak censored... obe tertinggal kee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan buat anon mencarut kat ko ye? kitorang tgh mood taubat...

      Delete
    2. abg carut (insaf ckit)20 October 2012 at 15:56

      bontot ko la!

      Delete
    3. Anon Si Pentaubat Dosa20 October 2012 at 19:27

      boleh blah la patrick!

      Delete
  13. macam Marsha pun ada

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. ni la akibatnya kalau anon dah takde kuasa... yang haters anon ni suma bodoh... kalau kitaorang merapu sekali pon takdelah pakai id cam si bodoh kat atas ni... ni pakai id... amendelah... kononnya kecut telor la... maruah tak fikir ke? nak merapu biarlah pakai otak sikit...

      Delete
  15. Kelantan yang patut, menan piala Malaysia...

    =========================================

    UNTUK THE RED WARRIORS

    ReplyDelete
    Replies
    1. menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan

      Delete
    2. menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan menan

      Delete
  16. mendung nak hujan, stadium nak banjir. kelemahan kelantan bila main dlm lecak. abg2 ATM dah biasa melecak...

    ReplyDelete
  17. mendung nak hujan, stadium nak banjir. kelemahan kelantan bila main dlm lecak. abg2 ATM dah biasa melecak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memanglah... ATM suma budak boy bekas budak MAKTAB TENTERA DIRAJA... tak macam kelate sekolah tepi gaung... woi bullock lu kompeni mana dulu? gua budak kompeni Foxtrot...

      -MTD student-

      Delete
    2. sembang macam masuk RMC..padahal skola AFFATS je dulu.

      in b4 aku ex RMC.problem?

      Delete
    3. Blah la kau... Masuk RMC pon kena buang... yg ko pegi ragging budak tu sampai mati apehal bodoh? yg ko tau tido kat kelas je... mentang2 kelas ade aircond...

      Delete
  18. nmpak sgt last pic tu kne edit...letak shades skit kat cleavage tu...hahalalala

    ReplyDelete
  19. Fake boobs... fake boobs everywhere....

    ReplyDelete
  20. obe mengeluh miss mean tak chantek.

    ReplyDelete
  21. Saya budak pekida. jangan gaduh-gaduh disini. salam ///

    ReplyDelete
  22. booooooooooooooooooobssssss

    ReplyDelete
  23. Konpem awek tu kena kungfu ipman setiap malam.. jahanam

    ReplyDelete
  24. cun giler... mmg konpom aaa kena kung fu tiap mlm

    nak tau rahsia pancutkan isteri setiap malam??
    mai tgk sini...
    http://panjisemarang.blogspot.com/2012/10/rahsia-pancutkan-isteri.html

    ReplyDelete
  25. wuyoooo.. bedepot habis !!

    nak tips melentik & tonggek ?? mari sini..

    http://eol2u.blogspot.com/2012/11/charms-corpsdereve-dx-lingerie.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails