Saturday, 27 October 2012

Serius Cool - Arca Zombie Menggunakan Labu (8 Gambar)


Cool!

Sempena Halloween tahun ini, pengukir labu terkenal dunia Ray Villafane menghasilkan arca Zombie berskala sebenar dengan menggunakan 3 labu gergasi. Groovy! Sebelum ini ada kami paparkan arca gergasi pasir yang dihasilkan oleh Ray Villafane juga. This guy is truly talented!




Laporan asal MyModernMet

19 comments:

  1. Firstttttt!!! yahoo

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi mampos dengan obe!

      Delete
    2. Hahaha kau jeles aku first,yeahh!!!

      Delete
    3. serisu? bodohnye obe

      Delete
    4. tak la menakutkan sangat... mohon buat arca pompuan guna labu

      Delete
    5. Mohon buat arca pepek menggunakan labu...

      Delete
  2. Akhirnya dapat jugak aku first bangga dowh derr p mampos sama korang wkwkwkwkwkkwkwkwk

    ReplyDelete
  3. Org putih je makan labu ni dah la tak sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar punya memang tak sedap.nak sedap yang besar buar kelapa je. ko potong atas sket, buang biji dan besih. masukkakn santan ngan gula melaka,tutup balik.lepastu kukus sampai masak. best siut

      Delete
  4. obe ngan najib sama2 beruk.. puiii..

    ReplyDelete
  5. ketika aku berjalan seorang diri,aku terpandang cermin..ah..hensemnya aku..aku meneruskan perjalanan..

    ReplyDelete
  6. Sepah (Original)28 October 2012 at 03:22

    Dahulu kami bertiga. Sekarang ini hanya tinggal kami berdua saja. Jadi, jika kami masuk, kami akan rasa janggal pula. Sejujurnya, kami telah mengambil masa selama tiga bulan untuk buat keputusan sama ada kami patut sertainya atau pun tidak. Oleh itu, rasanya inilah keputusannya terbaik kami yang mana kami tidak masuk. Kami tidak mahu orang pertikaikan kemasukan kami. Lagi pun, sebelum ini kami cipta nama dengan bertiga. Untuk berdua (Sepahtu), rasanya masih belum cukup matang lagi untuk kami melakukannya.

    ReplyDelete
  7. aku first time komen

    ReplyDelete
  8. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails