Sunday, 28 October 2012

Serius Cute- Gambar Dato Seri Najib Yang Paling Kawaii


Kawaiii......

Desu desu desu....... 1Desu Kawa11jib!


Laporan asal AMENOWORLD
 

71 comments:

  1. Replies
    1. nak bisjut?

      Delete
    2. babi kau ingat lawak?

      Delete
    3. tahniah kepada babi-babi di atas.

      Delete
    4. najib: oppa...

      Delete
    5. apa yg lawak obe? ko makin gemuk makin funny la!

      Delete
    6. mohon jangan lawakkan perdana menteri malaysia kita ah jib gor

      Delete
    7. pogimak PONdan!!! tak lawak langsung

      Delete
    8. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!

      Delete
    9. Jom tengok movie free

      ..........................

      Dragon Ball Movie

      ######################

      Delete
    10. AYAH PEKIDA CHE MAT DISINI.MOHON ADIK-ADIK BERADAP BILA BERCAKAP.BIAR PECAH MUKA JANGAN PECAH MULUT.PEKIDA M'SIA BERSATU TEGUH SETIA BERKHIDMAT.SIMPANG 3 RANTING KEMPAS.SALAM ///.SALAM 1MALAYSIA.SALAM UKHWAH PEKIDA.

      Delete
    11. Assalamualaikum...manada salam ukhwah pekida..salam tu assalamualaikum

      Delete
  2. kenapa aku post benda yg sama kat blog aku xramai org komen mcm kat bawah ni? Pilih bulu siot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulu oh bulu..... Susah la pililh.. tolong pilihkan...

      Delete
    2. mari pilih..mari...mari...bulu..bulu..

      Delete
  3. gaya takde telur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok la tu...
      Anwar ibrahim bergaya nampak batang telurnya...
      Hahahaha

      Delete
  4. Najib UMNO sama bodohnyaa...Indonesia terbaik sekali..Malingsial bodoh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang2 Malingsia bodoh hanjeng..pemalas sekali..hakktuihhhhh!!

      Delete
    2. kau sial. ada aku kesah. klau tak suka malaysia blah la. duit kau tu dtg dr malaysia jugak paham. sial pya olang!!

      Delete
    3. kau indon sial, dtg merempat negara orang kutuk plak. gila, sbb malaysia lah rakyat kau boleh makan. tepi jalan bersepah, ada hati nak kutuk negara orang. indon macam kau ni dtg merompak je. nmpak sgt kat negara kau sendiri tade ape nak di rompak. geram betul aku. yang perempuan cara perempuan. sial betul la mat indon macam kau. tak sedar dek untung. kalau tade malaysia ni mati tau kau tu!! yg indon baik aku respect, tp yg macam kau pg mati je la SIAL!

      Delete
    4. INDONESIAL. okay? balik negara kau cepat. INDONESIAL KAU YANG TERSIAL.

      Delete
    5. haha...bodoh kena troll korang ni. Saje je nak test water..aku nyamar je jadi Indon...tu pun boleh caye. hahaha

      Delete
    6. babi punya orang inDOGneSIAL!

      Delete
    7. hanya orang bodoh mcm anon 1459 yg mengaku hina negara sendiri. kau lah bodoh. benda macam ni sensitive. tade bangsa lain ke kau nak menyamar? kau dah habis bodoh ke? lain kali masuk darjah satu balik. kau pun sama sial. sekian terima kasih.

      Delete
    8. mohon letak gmbr lucah..

      Delete
    9. orang Malingsial bodoh..siapa itu anon 1459..gue ngak kenalin sama beliau..gue anak jati Indonesia.!!

      Delete
    10. kau la bodoh. INDONESIAL.

      Delete
    11. Hoi INDONSIAL bangsa yang suka kawen dengan mak sendiri... HAKTUIHH.... PUII...

      Delete
    12. anon nampak sangat kau bodoh lagi. Indon kalau menulis tak tulis "ngak". Walaupn kita dgr gitu, tapi dia x tulis gitu. Jarang tulis "beliau" "anak jati"...haram menipu lagi.

      Delete
    13. Indonesia adalah negara yg paling mundur diantara bnyak2 negara...sebab tu lah ada mamat indon ni buat bising kat sini...nak tunjuk kuat la kononnya...kalau dah negara mundur tu ko memang mundur sma mcam negara ko jugak...indonesia adalah negara yg paling mundur dn miskin...indonesia in nothing...just stupid indo....

      Delete
  5. Replies
    1. u....nk nenen leh x

      Delete
    2. u..isap bebird i leh x

      Delete
    3. izinkan saye sentap riben merah awak.

      Delete
    4. U...i tlong jilat cipap u bleh syg?...

      Delete
  6. komen ni tempat nak bergaduh n berdebat ke?adoiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko baru jumpa ke blog ni? Baru start baca komen dan baru cuba nak reply komen. Patot la..,

      Delete
    2. bodoh nubie
      g isap nenen

      Delete
  7. apa benda yang dikepit tu bukan ade telur pun...

    ReplyDelete
  8. auuuwwwww mak berjaya buat hole in one nyah!!! kau ada?? makan atilah adik2 lain nyah.... mak kepit sikit nyah.. baru cantekkkkkk......!!!!!

    nak biskut???

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyah.... mak ngidam telur jantan la... kau ada?? mak nak telur jantan bukan biskut....

      Delete
  9. Obe barua najib.. Haha

    ReplyDelete
  10. Kita Menang!

    Haha! Najib Cute tapi Obe tak!

    Jngn ban aku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sial ko
      obe lh jdi modal aku melancap cibai!
      ko kutuk obe lgi, aku sula ko smpai mati

      Delete
  11. opocot!!!! altantuya hidup lg??????!!!!!!!!!!!!!!
    p/s: bapak ko bodo!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dahla x kelakar..
      Lawak mcm sial.
      Pastu mcm ckp sendiri..
      Bodoh mcm anjing kurap.

      Delete
  12. I want money
    I want lots of money
    In fact I want so much money
    Give me your money
    Just give me money

    ReplyDelete
  13. Anon-anon sekalian, marilah kita bersama-sama mengucap kembali dua kalimah syahadah.
    أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله

    Semoga Allah memelihara iman kita semua.

    ReplyDelete
  14. Nak tengok video 'TAIKUN' free

    link
    ...........................
    KLIK SINI
    ###################

    ReplyDelete
  15. yang tepuk tu semua tukang isap kote...kaki ampu..hakk tuihhhh!!!!

    ReplyDelete
  16. mcm malas lak nk buka blog ni..sebab de pic najibi

    ReplyDelete
  17. bgs dato sri pkul bola golf msuk dlm lubang.. drpd dsai pukul kote msuk dlm lobang chinadoll ngan saiful..tuiih

    ReplyDelete
  18. Jom tengok movie free

    ..........................

    Dragon Ball Movie

    ######################

    ReplyDelete
  19. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. http://emmzeeboutique.blogspot.com/2012/10/pre-order-kain-sulam-scha-rm100-sahaja.html

    ReplyDelete
  21. blog mcm babi..ciplak plk tu. hg isap najib pny ka? barua umno!

    ReplyDelete
  22. AYAH PEKIDA CHE MAT DISINI.MOHON ADIK-ADIK BERADAP BILA BERCAKAP.BIAR PECAH MUKA JANGAN PECAH MULUT.PEKIDA M'SIA BERSATU TEGUH SETIA BERKHIDMAT.SIMPANG 3 RANTING KEMPAS.SALAM ///.SALAM 1MALAYSIA.SALAM UKHWAH PEKIDA.

    ReplyDelete
  23. Pemimpin yang biadap, tamak tak fikir pasal rakyat
    dia mampu bagi duit untuk keluarga dia < mane pula org sya nak pergi
    klu ank dia minta kereta nex day will be thr , kalu kita apply kereta terpaksa tunggu hinggalah loan x pass
    fuck off to malaysian goverment

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails