Sunday, 21 October 2012

Serius - Alvin Dan Vivian Berbicara Tentang Blog Seks Mereka


Bintang "dewasa" Malaysia



41 comments:

  1. Replies
    1. obepig pun ade gambar bogel dengan awek lame die kat email yahoo yang kena hack. kalau publish mesti best kan obe?

      Delete
    2. only chinese have a ball to do all this thing..

      STUPID SOHAI malay..

      LONG LIVE CHINESE

      Delete
    3. Stupid chinese.
      So Shame. your parent not teach all of u how to respect.
      kannina lu cibai.
      Ni chi sher che ta pian chow.
      Hahaha...

      Delete
    4. yaaa hv ball.. but not brain.. mcb -,-

      Delete
    5. buat video seks pastu claim have a ball. lancau lu. chinese paling penakut kt malaysia ni. naik moto pun takut, claim ada telur. butuh! panas pun takut. komunis.

      Delete
    6. typical chinese.complain and whining 24/7

      Delete
  2. What da heck??..

    ReplyDelete
  3. she is ugly...i prefer maria ozawa

    ReplyDelete
  4. where is the fuck part? boooo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila google "sumptuous erotica" walaupun blog mrk sudah tiada tetapi sesetengah gambar sudah tersebar ke blog lain

      Delete
  5. sifat malu adalah salah satu sifat yang membezakan kita dari haiwan. kasihan dengan anak cucu cicit diorng ni nnt :(

    ReplyDelete
  6. BABI perangai macam babi....

    ReplyDelete
  7. diorang ni pasti takkan dikenakan tindakan apa2 walaupun buat blog lucah. baca lagi pendedahan di sini Seks bukan untuk tatapan umum dan sini Sensitiviti kaum dan agama tidak lagi dipedulikan

    ReplyDelete
  8. Ayahanda Malim Gagak21 October 2012 at 15:52

    gila gigi terjuih
    apa nak jadi ni
    teruk teruk

    apa nak jadi dengan negaraku

    ReplyDelete
  9. walaweiii. kalo mcm ni,aku suka la kalo DAP yang tadbir negara malysia. Boleh fucking all the chinese girls since DAP will be disbanding JAIS,JAKIM etc. boleh fuck in public places somemore.hahaha. ok,just kidding.this is why i dont get gung-ho chineese . They have thousand years worth of culture yet maybe because they are around far too long they've ran out the human essence in them and always think they can do what ever hell they wanna do without thinking about people around them. and i still think the video of the road bully is overrated. "elloowww, ada road bully sini, ada road bully sini". remember ,they are using the system to get back at us.sad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bla bla bla bla bla bla pok pek pok pek... Nk biskut?

      Delete
    2. aku baru blanja pak hang minum JD, skang tengah terbongkang mabuk tepi surau umah mak hang.

      Delete
  10. October 19, 2012
    Hari Istimewa Haris dan Haryati Bertukar Jadi Tragedi

    Hari ini adalah hari istimewa buat Haris dan Haryati.

    Tanggal 12 Disember 2012 adalah hari yang sangat istimewa kerana pada hari ini, mereka bakal melangsungkan majlis perkahwinan mereka. Pagi itu sudah selesai majlis akad nikah. Syukurlah, dengan sekali lafaz sahaja, Haryati sah bergelar isteri kepada Haris dan Haris pula naik pangkat jadi suami.

    Haris melepaskan nafas yang dari tadi ditahannya kerana rasa gementar teramat sangat dirasakan. Haryati tersenyum gembira sambil air matanya menitis...ibunya di sebelah dari tadi tidak henti menangis. Sudah hampir berapa liter air mata tidak disukat jumlahnya. Haris tersenyum gembira lalu memanjatkan tangan berdoa tanda bersyukur kerana akhirnya berjaya juga selepas berkawan beberapa tahun.

    Hari itu adalah hari yang sangat emosional untuk kedua-dua belah mempelai dan keluarga.

    "Kita kena berangkat balik ke rumah ni, sekejap lagi aturcara dah jalan," pesan ayah Haris kepada Haris. Haris mengangguk lalu dia bangun menuju ke arah Haryati. Haris melutut di depan Haryati.

    Haryati senyum.

    Pengapit lelaki pada hari tu rasa nak muntah melihat gelagat romantis rakan baiknya.

    ...........

    Meriah suasana hari itu. Suasana agak riuh dengan suara orang ramai berborak dan muzik gamelan yang dimainkan secara live oleh kumpulan yang disewa hari itu. Agak bernasib baik juga dewan yang disewa itu dilengkapi dengan kemudahan penghawa dingin yang menyamankan sedikit suasana.

    Haris malu2 apabila disuruh oleh kawan2 mereka supaya menyuap makanan kepada Haryati. "Ris! Sporting la sket. Bukan selalu orang suruh kau suap makan!Wakakak!" selamba salah seorang rakan mereka bergurau.

    "Ehem..ehem...assalamualaikum semua!" laung seorang kanak2 di mikrofon. "Ada apa ni?" Semua tetamu memandang ke arah pentas berhias yang terletaknya pelamin. Sebuah layar projektor sudah siap dipasang.

    "Bila masa u upah I punya anak buah jadi pengacara ni?" tanya Haryati. "I saja buat surprise sket untuk U..." jawab Haris manja.

    "Assalamualaikum semua. Saya Apis, anak buah Pak Lang Haris dan ni Nabila, anak buah Mak Su Haryati," kata Apis. "Kami kena paksa dengan Uncle Haris jadi pengacara. Tapi sebab dia belikan saya PSP, saya kata boleh jadi.."

    Seluruh dewan gelak ketawa melihat keletah kedua-dua kanak2 itu.

    "Sebenarnya, kami ada sini sebab nak tunjuk kepada anda tetamu semua video bagaimana Uncle Haris dengan Aunty Haryati berkenalan..saya tak dapat PSP pun, Aunty Haryati kedekut!" kata Nabila sambil ketawa menutup mulut.

    Satu dewan ketawa riang. "Boleh mula video sekarang?" tanya Apis. Dewan ditutup lampunya. Keadaan jadi gelap. Sunyi. Video mula terpapar di skrin.

    Muzik lembut mula beralun meresapi telinga semua tetamu. Video mula memaparkan gambar zaman kanak2 Haris dan Haryati. Kemudian zaman ketika mereka bertemu dan bercinta sejak dari sama-sama belajar di United Kingdom sehinggalah zaman pekerjaan mereka yang kebetulan pula bekerja dalam syarikat korporat yang sama.

    Apabila video habis, semua tetamu bertepuk tangan. Ada yang mengalirkan air mata. Haryati meletakkan tangannya ke atas tangan Haris lalu digenggamnya kuat2. Haris senyum.

    "Mama, mama.." tanya Nabila sambil mikrofon masih dekat di mulut. Kakak Haryati yang dari tadi berdiri berdekatan anaknya mengangkat jari ke mulut menyuruh anaknya berhenti bercakap.

    "Mama..mama...kenapa Uncle Haris dengan Aunty Haryati pegang2 tangan masa diorang kat obersea? Mama kata Uncle Haris dengan Aunty haryati baru kawin pagi tadi? Bila diorang pegi tangkap gambar pakai baju kahwin tu?" tanya Nabila ikhlas, didengari oleh seluruh dewan.

    Haris cepat2 mengambil seketul ayam lalu digigitnya. Haryati rasa seperti nak tercekik daging rendang di tekaknya. Kedua-dua ibu bapa pengantin mula keluar meninggalkan dewan, pura-pura kononnya ada VIP baru sampai dan perlu disambut.

    ReplyDelete
  11. Copy dr blog cursing...bg la kredit anon oi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon takde kemanusiaan punye bro. copy n paste tu dah biase, no kredit! sbb semua ni idea dari otak tuhan bagi. takde hak cipta terpelihara sbb sume tu tuhan punya. Anon2 sekalian mari kita bersatu hapuskan hak cipta n kredit2 ni. kad kredit ada, nk? bisjut nk?

      Delete
  12. -------------------------------------------------
    MANTAP HABIS - Memang mantap bang
    -------------------------------------------------

    ReplyDelete
  13. ini bukan bintang..ini BINATANG syaithonnn..!

    ReplyDelete
  14. nookkkharommmm...... memang sah anak pelacur sungguh..., freethinker lak tu...blaja tinggi2...tp bodoh..

    ReplyDelete
  15. Jadi,inikah masa depan anak2 kita kwang2.Berani tapi Bodoh.

    ReplyDelete
  16. Dead man walking..

    ReplyDelete
  17. Poor chinese show aset to public. How stupid..

    ReplyDelete
  18. share la link video dia woi!

    ReplyDelete
  19. Anak Haromm!!!! panggi Pok Nik suh tazkirah..

    ReplyDelete
  20. sama bodoh, sama hodoh, pmpn tu hodoh lebih ah..jongang2..laki suara xabis pecah apahal ckp cm gempak sgt..aduh loser tol dua ekor babi nih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails