Sunday, 28 October 2012

Serius Cool - Rumah UFO Naomi Campbell (13 Gambar)


UFO Bumi

Billionwan terkenal Russia Vladislav Doronin mengarahkan firma terkenal Zaha Hadid untuk membina rumah UFO di bawah untuk teman wanita beliau Naomi Campbell. Rumah unik umpama UFO ini terletak di Barvikha, Moscow dan mempunyai keluasan 2650 meter persegi. Ruang tidurnya teletak di dalam menara setinggi 22 meter yang kelihatan seperti sebuah periskop. 




Laporan asal DesignBoom

18 comments:

  1. Replies
    1. 1st time dooo dpt 1st ko mampu? Puii

      Delete
    2. nak bisjut?

      Delete
    3. Bodo la korang!! Ckp 1st kna, xckp 1st pun kna...bodo sial!!

      Delete
  2. eee...lawanye.suke la blog serius.informasi yg menarik! yeaaaaaa...yeaaaa.....yeaaaaa.....

    ReplyDelete
  3. elok lah. Noami Campbell tu pon mcm alien

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pn same.. jgn tgk cermin, nnt ko terkejot..

      Delete
  4. Replies
    1. bibir kau mengiurkan....nak molot skit leh??

      Delete
    2. Nak fap fap fap awk laju2 blh x wahai si Riben Merah..?!!

      <3

      Delete
  5. ufo kebende ni battleship der...dah mcm gundam punya battleship.

    ReplyDelete
  6. untung naomi kembel ni ... itam bekerak pun dapat boifren kaya..

    ReplyDelete
  7. rumah mcm haram jadah. tu pun kau nak post obe barau

    ReplyDelete
  8. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. komen2 cm bangsat.. bodo..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails