Monday, 29 October 2012

Serius Bodoh - Kisah Pencuri Identiti Paling Bangang Di Dunia


Identity Theft for the failz!

Kes kecurian identiti di USA adalah sangat serius berbanding di Malaysia. Di Malaysia kita mungkin rasa pengunaan MyKad sangat annoying kerana jari kena scan dan MyKad harus dibaca sebelum identiti anda disahkan. Di USA kecurian identiti menyebabkan kerugian berjuta dollar setiap tahun. 

Hari ini mari kita tengok kisah pencuri identiti paling LULZY yang berlaku di Des Moines Iowa. Joshua Pinney (30) cuba menggunakan kad debit yang  dicuri bagi mendapatkan wang dari sebuah cawangan Bank of America. Kad debit ini dicuri dari tuannya bersama keretanya beberapa hari sebelum itu. Pemilik kad sudahpun memaklumkan kecurian kad milik beliau kepada ban awal-awal lagi pihak bank sudah menelefon polis untuk menangkap Joshua.

Ketika ditangkap Joshua menggunakan "kostum" di bawah untuk memberikan beliau rupa seakan pemilik kad sebenar. Kostum Joshua ialah kostum yang cuba memberikan ilusi beliau ialah pemilik asal kad yang cedera selepas kenderaanya dicuri. Super fail kerana nampak macam kostum Halloween murahan! LULZ! Jadi adik-adik kalau ingin mencuri identiti pastikan kostum anda realistik dan tak macam make up Nasir Bilal Khan dalam siri Tanah Kubur Rashid Sibir!


Laporan asal asal DesMoinesNews


21 comments:

  1. http://www.facebook.com/ArepeacenickPhotography

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpayah nak promote sgt la lahanat

      Delete
    2. sikit2 cukup tak payah 2 kali repeat iklan. pepet betul

      Delete
    3. Pundekla promote2

      Delete
    4. memang pundek la pomot blog bodo hang

      Delete
    5. Babi la promote lebih2. Sial punya madefaker

      Delete
    6. biarlah lahanat.dia nk meniaga,mmang masalah org melayu nie! hati busuk mcm babi sundal!

      Delete
    7. ^ tuan yg butthurt menyamar anon

      Delete
  2. obeee... ohhh obee.... nak kote boleh???
    bolehlaa sayang.......

    ReplyDelete
  3. At least, dia cuba. Ada effort. Tak payah lah nak Hollowen sangat, dia tu pencuri selaku penipu bukan jembalang.

    ReplyDelete
  4. Nak tengok video 'TAIKUN' free

    link
    ...........................
    KLIK SINI
    ###################

    ReplyDelete
  5. Kantoi tahap dewa siyal..

    ReplyDelete
  6. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantan mak ko la

      Delete
    2. pantan tu mcm karipap eh?

      Delete
  7. kenapa orang2 yang komen at cni suke sgt mencarut....tlg lhaa...Allah bg lidah tuh gunela dgn baek...jgn smpy nikmat tuh ditarik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuhan bagi jari, ko menaip lah dengan elok, at at at at at, kepala buffon engko, an, an?

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails