Saturday, 27 October 2012

Serius Cool - Bra Terbesar Dunia Untuk Kutipan Kanser Payudara (8 Gambar)


Untuk badan amal kanser payudara

Apa yang anda lihat di bawah ialah bra terbesar di dunia sebesar 29.6 meter dan seberat  90 kilogram.  Lebar setiap cup pula ialah 7 x 2.5 meter. Bra ini dihasilkan bagi membuat kutipan amal kanser payudara di United Kingdom. Ianya kini dilelong di laman Ebay. Jika anda mahu memiliki bra gergasi ini silalah letakaan bidaan anda disini


Laporan asal WorldRecordBra

29 comments:

  1. Replies
    1. arr bapak kooo!

      Delete
    2. nak bisjut?

      Delete
    3. Woi letak first lah!babi apa pegang love ingat hensem apa?ptuihhh!!

      Delete
  2. Replies
    1. nak bisjut?

      Delete
    2. Bodo piang,bila kau first bodo

      Delete
    3. ntah..., tiba2 je first...bodo yg amat

      Delete
  3. nak buat apa besar2 mcm ni? bukan leh pakai pun...

    buat bumbung kanopi mungkin bole

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besar2 bagi kat mak kau la,apa susah,tak mengaku mak gemuk

      Delete
    2. Hoi! Kak Rosmah Mansor dah booking! Syukur sangat katanya jumpa bra saiz untuk dia

      Delete
    3. eh, anon 1713. bagusnya budi bahasa. pandai mak ko ajar.

      Delete
    4. mak ko gemokla babiiii

      Delete
    5. Eh, biarla dia,betul apa dia cakap,kau nak pertikaikan kenapa?kenaaapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

      Delete
  4. Bodo fap tengok bangunan pakai bra,takda akai ka?makan babila baru ada akai!!!!

    ReplyDelete
  5. Elly Mazlein (original)28 October 2012 at 03:24

    Saya tidak mahu beri sebarang komen, lebih selesa berdiam diri. Saya harap semua faham kerana hal ini berkaitan dengan kehidupan peribadi saya. Bagi saya sesuatu yang normal tidak semestinya orang yang bertunang mengakhiri hubungan mereka dengan perkahwinan, ada yang berkahwin pun bercerai juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elly u jadi sundal je la ek?i ingat profession tu cerah masa depan kot.

      Delete
    2. fap elly..fap elly...fap,fap

      Delete
  6. Nak bra nenek aku?

    ReplyDelete
  7. Ohh..bangunan pun ada jantina juga ghupenye,

    ReplyDelete
    Replies
    1. la...baru tau ke? KLCC tu khunsa sebab ada dua2... inilah akibatnya suka ponteng sekolah

      Delete
  8. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Adakah anda juga ada perempuan untuk dibekalkan supaya saya boleh menghamilkannya sekaligus boleh dilakukan ujian kehamilan dan ovulasi ????????

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails