Tuesday, 9 July 2013

Serius - Pedo Bunuh Diri Di Dalam Mahkamah Selepas Didapati Bersalah


Justice?

Pedofil ialah manusia pengecut yang menjadikan kanak-kanak sebagai mangsa mereka. Steve Parson (48) dari Missouri Amerika Syarikat mungkin pedofil paling penakut pernah kami paparkan di Blogserius. Beliau dituduh meliwat seorang remaja perempuan berusia 14 tahun sebanyak dua kali. Selepas dibicarakan selama 3 hari, pihak juri mendapati Steve Parson bersalah dan dijatuhkan hukuman penjara selama 7 tahun. Selepas penghukuman diumumkan hakim Steve tiba-tiba kejang dan mula muntah-muntah. Beliau meninggal dunia dalam perjalanan ke hospital. Menurut saksi beliau kelihatan meminum sesuatu selepas hukuman dibacakan. Polis kemudian mendapati Steve memesan 100 g Sianid dan percaya beliau meminum campuran air dan sianid selepas didapati bersalah. Steve mungkin membunuh diri kerana tak mahu menjadi mangsa "drop the soap" di dalam penjara kelak. Beliau lagi sanggut mati dari diliwat seperti bagaimana beliau meliwat mangsa berumur 14 tahun! Good riddance PEDO!


Laporan asal FOX

5 comments:

 1. Replies
  1. mcm2 benda pelik ada rupanya...

   Watch English & Malay Movie Online Streaming @ ZirahNamia's Blog

   Delete
 2. Replies
  1. Effi Obefiend, blogger blog Serius... hina di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung BN - Walaupun membenci parti Barisan Nasional (BN) dan Yang di-Pertuan Agong namun mengeluarkan kenyataan menghina yang melampau tidak sepatutnya terbit dari mulut kita sebagai warganegara Malaysia. Begitulah yang berlaku kepada seorang pemilik akaun Facebook dikenali Effi Obefiend yang dengan beraninya menghina secara langsung kedaulatan Yang di-Pertuan Agong. Adakah patut dia menyamakan Yang di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung kerajaan? Di atas ialah beberapa kenyataan keterlaluan Effi Obefiend yang amat tidak matang dan angkuh.
   Read more at http://brojinggo.blogspot.com/2013/06/effi-obefiend-menghina-yang-dipertuan.html#u2I8xHJjlvMHILdP.99

   Delete
  2. bodoh punya org..bnyakan membaca, baru cerdik sikit...pak cik anjing tu org lain la tolol..pasal raja tu mls nak ckap..nanti kena tangkap..

   Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails