Tuesday, 9 July 2013

Serius - Julia Gunthel : Dewi Melentik Badan 12 Gambar)


Plasticwomen!

Julia Gunthel ialah seorang ahli gimnastik yang berasal dari Russia yang kini menetap di Jerman. Beliau menggunakan nama samaran Zlata dan dinobatkan sebagai Dewi Pelentik Badan Dunia kerana kemampuan melipat badan beliau yang ekstreme. Beliau juga memegang rekod Guiness dalam acara memecahkan belon dengan melipatkan tulang belakang! Seriously! Ini ... ini.... ini tidak logik!




Laporan asal Pavalisonal

22 comments:

  1. selamat menyambut ramadan...obe kurang2kan lah maksiat walaupun dlm gambar je...kurang pahala kami tau tak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg lentik abis :)

      Watch English & Malay Movie Online Streaming @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. hahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahha...first

    ReplyDelete
  3. first siak

    ReplyDelete
  4. DAH LEKAT BLOM??

    ReplyDelete
  5. wow!! anon sudah kembali... terima kasih obe, terima kasih dato najib... kami bersyukur kepada BN.. malaysia masih aman..

    ReplyDelete
  6. obe mmg cibai, diskriminasi terhadapa anon, uurgggghhh jizzed

    ReplyDelete
  7. mcm2 skil blh buat ni. hahahaha

    ReplyDelete
  8. skill sextreme by sexpert

    ReplyDelete
  9. skill sextreme by sexpert

    ReplyDelete
  10. dah2 la tu sex...anon2 pun dah tobat suma..

    ReplyDelete
  11. doggy style...smbil sap sap sap

    ReplyDelete
  12. anon telah kembali. mohon anon buat lenturan tubuh.

    admin
    bankami.net

    ReplyDelete
  13. Malaysia masih aman.. walaupun puak hitam505 cuba nak provok polis buat demo dalam jerebu! kah kah kah!

    ReplyDelete
  14. THANKS OBE.. br semanga nk pose..

    ReplyDelete
  15. ini adalaah porn zlata....
    click untuk aksi porn yg ekstremmmmmm
    http://www.xvideos.com/video1320549/zlata_contortion_compilation

    ReplyDelete
  16. wah. best nie. kalu fap fap

    ReplyDelete
  17. ding dang datnag lagi..

    ReplyDelete
  18. Setiap kali terbaca Big Boss aku teringat Naked Snake dari MGS...

    ReplyDelete
  19. Terbaik lentik.. mencarik...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails