Tuesday, 9 October 2012

Serius Cool - Gedung Barbie Di Shanghai (13 Gambar)


Pink heaven

Anda kini boleh melawat sebuah gedung Barbie gergasi di Kota Shanghai China. Gedung sebesar 35 000 kaki persegi ini dlpenuhi dari lantai ke atap dengan produk Barbie buatan Mettel. Selain menjual barangan mainan Barbie, gedung ini menempatkan kafe, kedai pakaian dan juga salun solekan untuk kanak-kanak.







Laporan asal Inthralld 

30 comments:

  1. di pagi yang indah ini.....puas aku tunggu....apa2 pun PERTAMAX!!!!!!!!!!!!!!. terima kasih obe diatas penghargaan ini! yg lain slowpoke dan lembap macam siput babi oik oik oik! hahahhhaa...jiwa membara?? ruangan komen dibuka dibawah. mcm biasa patrick, jgn ko paste ko nyer link kat reply ini. plz...jgn cemarkan komen2 sakit ati dibawah. hail anonononononononononono. nak sambung kerja! tata!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom sayang bwat keja...

      #janda meletop

      Delete
    2. fap...fap....fap

      Delete
    3. di ptg yang sejuk ini.....terasa gatal tgn ku utk memberi penampar slowpoke siput babi oik oik oik kat ko akukacak! hahahhhaa...jiwa membara?? ruangan komen dibuka dibawah. mcm biasa akukacak, jgn ko paste ko nyer link kat reply ini. plz...jgn membarakan sakit ati anon-anon dibawah. great anon. nak sambung lancap! bye!!

      Delete
    4. Aku kacak* ni Bapok ke. Nak sangat jadi barbie.

      Delete
  2. haha..
    serius..
    funny betul komen di atas..
    ^_^
    semangat betui.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai cik nita..jom kawin

      Delete
  3. gosh! heaven gila gegirlss kalau dapat dok hbskan sehari kat situ !

    ReplyDelete
  4. 1st!!!

    cantik betul gedung barbie ni. babydoll yang bersaiz besar takde ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pantat lah prince of noob babi..mak kau anjing..bapak kau babi..mereka bersenggama dan dapat lah kau..bodoh..ada buasir kat otak..lahantalah kau dan keturunan babi-babi kau PON.

      Delete
    2. ko pun babi jadian kan? melata dimuka bumi ini

      Delete
    3. Pantat lah prince of noob babi..mak kau anjing..bapak kau babi..mereka bersenggama dan dapat lah kau..bodoh..ada buasir kat otak..lahantalah kau dan keturunan babi-babi kau PON.

      Delete
    4. mmg btl2 noob laaa ko nih...hahahahahaha... nice try laa... cuba g len kali..

      Delete
    5. noob utk ko mmg ada yg brsaiz besar....aku berikan babidoll slow poke utk ko....jahanam

      Delete
  5. haram jadu....!

    ReplyDelete
  6. banyak betol energy korang mencarut kan??

    ReplyDelete
  7. pala jubo ko bodo..tue ko la watak dlm cite tue....puuuiiihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo lerr ko ni..mana ada pala jubo....pala butoh ada lerrr.....jubo ko ada kepala kerrrr.....

      Delete
  8. blog obe ni bes..ade kebebasan utk maki org..ak klu kne mrh kt bos ak, cpt2 ak maki org lam blog ni.. what a relief..fuhhh~ tq obefatpig!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. U re good! what a such stress management! I envy u alot. with love <3

      Delete
    2. ok. ak puji diri sendiri.. ak mmg forever alone..

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails