Thursday, 28 February 2013

T Shirt Hari Ini #31 - Malaya Hero : Baju Tun Mahathir Dan Tuan Guru Nik Aziz Oleh Abstrax Jingga (9 Gambar)


Restecpah 

Tuan Guru Nik Aziz dan Tun Dr Mahathir Muhammad ialah dua tokoh politik yang mempunyai pengikut yang ramai. Bagi penyokong mereka TDM dan TGNA ialah the epitome of what a politician should be in Malaysia dan mereka berdua duduk di kutub magnetik politik yang berbeza. Asbtrax Jingga, sebuah syarikat pakaian urban Malaysia menghasilkan t-shirt Malaya Hero yang memaparkan wajah TDM dan TGNA. Baju TDM bertemakan Respect manakala untuk TGNA pula ianya bertemakan Faith. Baju ini boleh dibeli pada harga RM38 untuk edisi normal dan RM 60 untuk edisi premium. Anda juga boleh memesan poster Faith dan Respect ini jika mahu.

Sila buat pesanan anda melalui lama Abstrax Jingga disini atau hantarkan email kepada iamabstraxjingga@gmail.com






Laporan asal Abstrax Jingga

71 comments:

  1. Replies
    1. gabungkan x da??

      Delete
    2. Cun melecun... Najib dgn rosmah xder ker...

      #IKLAN RAMBUT ROSMAH


      Delete
    3. klo ada DSAI aku nk bli #our new PM

      Delete
    4. DSAI kaki liwat and kaki perempuan..maybe aku xpernah nampak depan mata dia liwat orang,,tapi aku pernah nampak depan mata dia peluk dua orang perempuan kat satu kaw.pedalaman..kebetulan aku kerja kat situ,,nak jumpa dia pasal dia orang yg aku hormat dan sokong,,tapi lepas aku nampak dia buat perangai mcm tu..kecewa gila..

      Delete
    5. pandai gile anon kat atas ni buat cite dongeng...boleh buat buku ni..kaya dowh!

      Delete
    6. SAYA SEORANG PENYOKONG UMNO 'KIPAS SUSAH MATI' TIDAK MENYOKONG JIKA TIDAK MELETAKKAN MUKA NAJIB DI POSTER DAN T-SHIRT. SEHARUSNYA LETAK MUKA NAJIB DAN TULIS PERKATAAN 'Anonymous' SAYA ORANG PERTAMA AKAN MEMBELI POSTER DAN T-SHIRT TERSEBUT!!!! HIDUP UMNO!!!!

      Delete
    7. x slera aku nk pkai gmbr pok nik tu, wat malu kat org kg je..

      Delete
    8. tshirt lim kit siang xde ke?

      Delete
  2. ada jugak gambar si sesat wahabi iitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau agak2 la nak hina TGNA , kau kesat hingus pun tak pandai lagi,

      Delete
    2. TGNA bagus sebagai ulamak, tapi kena ingat, PAS minoriti saja dalam PR, DAP majoriti, so DAP berkuasa, adakah PR menang HUDUD akan dilaksanakan sedangkan DAP terang2 tolak hudud...? dap tetap dengan ideologi dia, pas yg berubah, dari parti islam jadi parti berkebajikan, OMG!

      Delete
  3. kah kah najib takde..
    inb4 shit 1'm first

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk bisjut perisa kinzir?

      Delete
  4. suka mahathir dan tuan guru nik ajis28 February 2013 at 18:37

    aq sanjung tinggi kedua2 tokoh ni.tapi kalu si najib tu ada buat baju camni aq buat kain buruk aje.xlayak utk di respect langsung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi2 anwar.

      Delete
    2. Lagi2 Lim guang eng eng & sahabat beliau karpal

      Delete
    3. lagi2 nobita & doraemon

      Delete
    4. klau gmbr nuar jubor, nk wat lap bontot pon x lalu,kok x nnt kena liwat la plak..ptuihh.

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak beli baju ni.tp ada jual kat mana ye??

      Delete
    2. Ko bodoh sgt nape?? Bace dlu la bangang!! Bru tngok gamba.. babi tol la...

      Delete
    3. asal lak ko mengila lak ni??ko baru terlepas dr ulu kinta lak ke???

      Delete
    4. betul cakap dia tu. Takper la aku edit utk kau,:
      "Ko nape?? Bace dlu la!! Bru tngok gamba.. la..."

      Delete
    5. anon 20:42,xelok ko edit ape yg xdiedit..perbuatan membaca sambil lewa 'sapa aku' tu patut dikecam camtu utk memberi kesedaran pd dia di masa depan utk lebih b'hati2 semasa bertanya dgn tak bertanya scra membabi buta..babi betol bodoh nih,baca leklok la sebelum tanya..bangang!!!

      Delete
    6. aku agak "sapa aku" tu adalah ungka, salah tak mengaku, pastu plak kutuk ulu kinta.

      Delete
  6. Respect both of em'..

    ReplyDelete
  7. so original. the obama one is copy pasted.

    ReplyDelete
  8. Semakin hari semakin slow pork

    ReplyDelete
  9. pasni pic obe plak. bertemakan 'boroi'

    ReplyDelete
  10. "Tuan Guru Nik Aziz dan Tun Dr Mahathir Muhammad ialah dua tokoh politik yang mempunyai pengikut yang ramai"

    meh aku tambah, Najib : forever alone

    ReplyDelete
    Replies
    1. klise la dik

      Delete
    2. toksah nak cakap najib
      meh aku tambah
      kau pun 2 kali 5 jgak

      Delete
    3. klau muka anwar musti ramai yg nak..terutama sekali nyah dan bapok di sekitar asia.

      Delete
  11. niz aziz kelantan

    sakai la kelantan

    masuk neraka kalu pakai bagu tgna

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko yg tak pakai baju dia confirm masuk syurga ke?

      Delete
    2. undi pas masuk syurga.

      Delete
  12. aku nmpk peluh kt ketiak brader botak 2...

    ReplyDelete
  13. https://www.youtube.com/watch?v=Z1YoCfm7nxU&feature=youtube_gdata_player

    Moto satu tayar...obe tolong publish as a new post..chill!

    ReplyDelete
  14. Ni lagi cool....haha amacam ade bran?
    https://www.youtube.com/watch?v=fVKeJ1vGNfo&feature=youtube_gdata_player

    ReplyDelete
  15. anwar mn?
    itu bakal pemimpin tercinta kita xkn xde

    ReplyDelete
  16. anwar shirt should be label as "SODOMIZER".....

    ReplyDelete
  17. ni jual bundle ke acane ni?

    ReplyDelete
  18. lukisan macam yg street art kt parit pasar seni tu je

    ReplyDelete
  19. pergh ade orang berani desing ek..

    untuk tgk tips beli kereta..
    news4u.com

    ReplyDelete
  20. anwar genius malaya!

    ReplyDelete
  21. GAMBAR COMOLOT XDA?

    ReplyDelete
  22. RESPECT Tun Mahathir!
    US ambil masa 200tahun untuk obama jadi presiden.
    malaysia tak sampai 20tahun, india peranakan pertama jadi PM.

    RESPECT Tun Mahathir!

    ReplyDelete
  23. Susah nak respect PM yg kurungkan anak MB Kelate selama 8 tahun tanpa bukti yg kukuh... I only have faith on TGNA, but respek is Zero to TDM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. juga kes pembunuhan memali. caner nk respek?

      Delete
    2. sebab tu aku sokong anwar.dah la genius positif pulak orangnya.

      Delete
    3. Betul ke tak ada bukti? Setakat jadi keyboard warrior samdol macam ko, apa yang ko tau?

      Delete
  24. ape jase tgna kat negara?...poyo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia bkn punasihat ploton, petronas, xde share dlm kencana petroleum, petron, san miguel, xde kedai roti di pavi, paradigm mall etc...

      Delete
    2. da tu kenape x pakai baju gamba aku je?, aku pon xde semua tu..

      Delete
  25. yalah....semua malaya...salahkah letak hero malaysia...sabah sarawak sentiasa dianak tirikan...semoga sarawak dan sabah akan keluar dri malaysia dan batalkan segala hasil 95% kpada smnnjung...sabah dan sarawak begabung dgan brunei boleh mencapai negara kaya dalam masa 20tahun dri sekarang jika keluar dri malaysia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan. keluarlah kau wahai sabah serawak dari malaysia. lagipun orang2 dari borneo ni walaupun dia tak macam kelantan tapi dia punya bangga diri dia lebih dari kelantanese.

      Delete
  26. Macam mana nak dapat kan ye ?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails