Monday, 25 February 2013

Serius LOL - Tanda-Tanda Pilihanraya Sudah Semakin Hampir!


Dah dekat dah!

Tanda-tanda pilihanraya semakin hampir........ adakah anda sudah bersedia? Yang pasti Barisan Nasional dah berkempen awal sebelum parti lain bersedia! Hidup BR1M! Hidup Dear Leader! Are you ready for election?



Laporan asal Twitter PejuangRakyat

44 comments:

  1. Replies
    1. http://www.facebook.com/photo.php?v=308183269304159&set=vb.162138223914613&type=2&theater

      pikir2 kan lah.

      Delete
    2. pakat degor ramai2 ape kata Pemangku Raja Perak, Tuanku Raja Nazrin Shah bertitah.
      http://www.facebook.com/photo.php?v=308242085964944

      Delete
    3. undi pas masuk syurga.

      Delete
    4. Undi PKR masuk mane?

      Delete
    5. masuk jubo....

      Delete
    6. undi Umno Kampung tergadai... fuuuu

      Delete
  2. 1st. hahahahaha. nak bisjut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu pun lembat!

      Delete
    2. sama2 lembat...

      Delete
    3. korang sume pun lembat, rasa mcm nak rembat jer..
      sokong la ambiga, nescaya para2 LGBT sumer akan merasa diri anda selamat..

      Delete
  3. biskut mung!!

    ReplyDelete
  4. uuuuuuuuuuuuuu!!!ruti kejoooo..

    ReplyDelete
  5. hampir apanya, bulan ogos PRU, 6 bulan lagi, sabar ye!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. aku sokong ko..
      mak ko suka isap kote aku sbb kote bapak ko kecik pun salah UMNO BN gak kan..

      Delete
    2. apela bangang ko pnye rply. nmpk sgt tahap minda ko tu tahap bangang gila babi. ko jgn nk rosakkan nama org bkn umno boleh?

      Delete
  7. sesungguhnya mati itu benar dan akan datang dengan tiba-tiba

    ReplyDelete
  8. Errr... kau dah tengok keropok PAS?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro anon, aku masa kecik2 suka ngan kicap Tamin ni..lagi best dari kicap Jalin

      Delete
  9. Aku sika kicap cap kipas udang... yang lemak manis nyer..... sedaaappppppp.... :)

    ReplyDelete
  10. bodoh bangang umno bn ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mak kau.

      Delete
    2. dan jugak bapak kau..maka lahirlah org yg bodoh mcm kau..gi balik jilat tapak kaki kambing jiran ko kasi cerdik skit..

      Delete
  11. kodom cap bn xde ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade, aku selalu guna masa main jubur dgn mak ko.nak tau beli kat mane?tanya mak ko..

      Delete
    2. oo.. jd yg balun saiful bukhari 2 hg la..

      Delete
  12. kicap nak kicap?-Jambu

    ReplyDelete
  13. BN banyak duit sgat neee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg byk, selalu guna duit yg dpt dr jual jubur mak ko..

      Delete
  14. Ko apehal kutuk mak aku?kurang ajar ea.berani cakap depan aku pkul 9 mlm jalan ampang aku tunggu depan petronas tgk ko berani ke tak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pkul 9 ko tu zaman bile?paleolitik? mesolitik? renaissance?

      Delete
    2. xpyh bnyk sembg lar anon 11:17.berani trn r

      Delete
    3. ini ayat budak yg masih beringus tp tunjuk samseng, budak2 ampang mmg mcm tu ke?komen pun pakai nama anon,kalu ko power sgt apsal byk negro tpt ko?samseng taik kucing..bwk pun beskal pki kepala rxz..elok pun mak ko kene kutuk sbb lahir ank bangsat mcm ko ni..mereput la ko setannn...

      Delete
    4. Lahanat anon 3 ekor kat atas aku n.bak sini aku gtaw anon 00.49 tu .die orang kuat perkasa kot.setiap hari turun berdemo.mampos r korang berdepan ngan die kat jalan ampang.bawak r geng2 kelantan ntk bekap korang haha

      Delete
  15. tak kan sampai kicap dan sos pun nak promosi , entri baru saya Tips SEO : Internal link dan External Link

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails