Monday, 25 February 2013

Serius Cool - Pertunjukan Fesyen Untuk Wanita Gempal (8 Gambar)


Big Girl You Are Beautiful!

Fashion Weekend Plus Size ialah pertujukan fesyen khusus untuk fesyen wanita gempal terbesar di dunia. Ianya memaparkan rekaan pakaian untuk wanita- wanita bersaiz besar. Acara ini dimulakan oleh Renata Poskus Vaz, seorang wartawan fesyen yang merasakan wanita yang mempunyai badan yang "lebih realistik" dilupakan oleh dunia fesyen yang obses dengan wanita kurus. Tahun ini ia diadakan di Sao Paolo Brazil. Remember kids...... women come in all sorts of sizes.

Laporan asal IBTimes





19 comments:

  1. Cinta kolesterol. 136 kg.

    ReplyDelete
  2. Adoi..at the end of the day, health count, this does not promote healthy lifestyle..this is sad

    when aneroxic girl made into a head line, sure it will be depicted as a sad tragic story, same here...this is tragic for me as well

    makan beringat lar...obesity meaning over nutrient, people these day die young through over nutrient, sad2

    ReplyDelete
    Replies
    1. inb4, HERBALIFE bukan ubat kurus, tapi makanan yg membekalkan nutrien yg lengkap kepada tubuh

      want to lose weight?

      ask me HOW!

      Delete
    2. hai pencacai, i penah try herbalife utk shaping, mane tahu jadik lagi cun..haha

      but unfortunately i find a lot of slack in herbalife by doing some research, minum air banyak2 pun x baek gak untuk kesihatan, got people bloating mah, die horr! damn minum air banyak sampai gi jamban sepuluh kali bagus??? muscle pundi kencing pun cepat jatuh

      unfortunately da terbeli pun, sales girl die sangat pro..banyak giler mulut, satu botol pun tak abes, for those who want to try, please consider 100 times..

      this is true story, ayat sales person sangat convincing!

      Delete
  3. Mereka gemok sebab salah UMNO-Bn & Najib!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sokong ko..
      mak ko gi menyundal dgn bangla haramjadah smpai dpt ko yg lg babi kejadah pun salah UMNO-Bn & najib gak kan..

      Delete
  4. sesungguhnya mati itu benar dan akan datang dengan tiba-tiba

    ReplyDelete
    Replies
    1. da berusaha untuk jaga kesihatan, then meninggal juga secara tiba2, baru consider da sampai ajal..

      still, mane leh makan x beringat serah2 diri jer

      Delete
    2. meninggal tibe2?
      meninggal tua?
      meninggal eksiden?
      sumenyer pun hanya 'tajuk' penyebab,bukan consider atau kebetulan, da mmg ajal, da mmg ditentukan, & malaikat yg ditugaskan utk cabut nyawa xkan delay walau sesaat..
      ade je pun org berat smpai 500++pound lebih segar je x mati2, yg kurus cikeding pun wjud jer..

      Delete
  5. pic no 3 tu cantik lar..... tp ape yg dikomen oleh org atas adalah btol. :/

    ReplyDelete
  6. semua gemuk macam babi

    ReplyDelete
    Replies
    1. termasuk la ko kan, mcm mak babi yg bunting..

      Delete
  7. Saya lalu saja

    ReplyDelete
  8. mak oii byknya selulit

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails