Monday, 25 February 2013

Serius KReatif - Arca-Arca Senggama Minda Jan Fabre (11 Gambar NSFW)


What?

Arca hasil kerja tangan Jon Fabre, seorang artis yang berasal dari Brussels Belgium di bawah adalah sangat menyeggama minda. Kami tak tahu apakah mesej yang cuba disampaikan oleh beliau melalui arca-arca di bawah. Arca paling di bawah yang diberi nama THE SEX ialah arca lelaki terbaring yang akan inzal memancutkan air dari kemaluan. I really don;t know what is the point. Mungkin Jon Fabre ingin menjadi random seperti orang Jepun.



Laporan asal Sweet Station

14 comments:

  1. bodoh,,stupon dumb dumb,,jahiliah

    ReplyDelete
  2. bodoh macam bapak kau

    ReplyDelete
  3. modal obei fap!

    ReplyDelete
  4. yang last tu menarik... hehe

    Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

    ReplyDelete
  5. mari melawat blog saya johanharith.blogspot.com


    #fuck anon!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bwk2 sedar skit sedara, bagi ayat mencarut & minta org lawat blog ko, cara invite org ke tu?insaf lah, kiamat x jauh, kan bagus kalu ko bg ayat cantik skit, dah tentu org nak lawat blog ko, silap2 para2 anon la yg meriahkan..

      Delete
  6. tah ape2 laa . ne ke yg dikate kan seni ? asshole

    ReplyDelete
  7. Hebatnya seni tu!

    (tangan ke bahu, mata juling ke atas)

    ReplyDelete
  8. bangang ape seni mcm ni..hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails