Monday, 11 February 2013

Serius - Video Persembahan PSY Di Sambutan Tahun Baru Cina Di Pulau Pinang


Hmm

Nampak cam ......bosan. Banyak betul smartphone dan IPAD fag di Penang ye?

51 comments:

  1. wtf? rm2juta terbakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obe...aku da bpe hr nie layan blog kau xde mobile version..cilakak betul..la ney bru selesa layan..cilakak betul..

      #anon kecewa...

      Delete
    2. sound sistem mcm bodoh. PSY main nyanyi jer. dpt 2juta, blah dr mesia.

      #BANkami


      Delete
    3. balik je korea, psy boleh bagitau kat orang korea yang PM malaysia syok sendiri~

      "are you ready for BN ???"
      NO!
      "are you ready for BN ???"
      NO!
      "are you ready for BN ???"
      NO!

      trolololo~~~

      Delete
    4. tu semua duit cina kapir,cina nak ke tgk artis tempatan yang noob? diorang ada duit mesti la nak yang international,jgn jadi cam penyokong pembangkang kampung,yang hiburan diorang ustaz azhar idrus tua kutuk,bodoh. baik bazirkan 2 juta untuk psy daripada bantu melayu bodoh miskin haprak pemalas.

      Delete
    5. org mcm kau la buat nmpk mlayu jd bodo..ni la melayu bodoh miskin haprak pemalas yg sebetulnye..

      Delete
    6. Anon 22:38, kan PSY da ckp bkn kerajaan yg byr dia.... lgpun yg ramai pi tu cina DAP bodo. Aku tau la sbb aku termasuk kt kelompok diorg... penuh diorg je. Rata-rata org melayu yg dtg sbb diorg nk tunjuk sokongan dkt perdana menteri. Time psy nyanyi, org2 melayu ramai blik..

      Delete
    7. Habis tu... nk jemput Ustaz Azhar Idrus bagi ceramah Tahun Baru Cina ke?

      Delete
    8. +1 comment above

      Delete
  2. kah kah kah. sume sibuk nk record. tak happening langsung. hahaha

    ReplyDelete
  3. ..Syabas kepada penaja yg membawa Psy (OPPA GANGNAM STYLE) ke Pulau Pinang..
    Memang kedatangan dia dapat memupukan lagi persaudaraan dan ukhwah diantara masyarakat yang berbilang kaum...
    ..Mereka semua akan menari bersama2..demi perpaduan yang erat!

    Psy dibayar RM2 Juta..kepada pihak yg mencari PENAJA ini...MOHON mencari PENAJA sebanyak RM 2 Juta juga pun dah cukup..
    UNTUK Sekolah2 di Pedalaman SABAH...Jalan yg 55 Tahun tak berubah2..
    Ramai lagi dahaga mengapa harus menyiram air ke penari luar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. op op op oppa gangnam style

      Delete
  4. tu bukan tengok konsert.....kah kah kah...opah ganyang kau....

    ReplyDelete
  5. Orang Penang mcm puki. Semua nak rekod baik takyah datang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..orang2 Kuala Lumpur pun mcm babi

      Delete
    2. ala kalau joget same ingt bole dpt 2juta gak ker?

      Delete
  6. Joget la bodoh! Org lain sibuk rekod baik xyah pi konsert! Bangang!

    ReplyDelete
  7. aku rasa PSY macam kecewa dengan crowd je.

    ReplyDelete
  8. macam bodoh rekod padahal video dekat youtube lagi best. BODOH!

    ReplyDelete
  9. hahaha sponser joget lambak lagi bagos matttt.....puuuiiiit....(mattomawie)

    ReplyDelete
  10. Yg sorang tue rakam pakai smart tv ke ape?

    ReplyDelete
  11. semua ni POYO!!......POYO!!....

    ReplyDelete
  12. lets me see u dancing...

    semua buat haram je sambil pegang tablet, telefon... gila bosan

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei noob ..ko takde ayat lain ke?? asyik nak tiru obe je....obe report budak noob ni kat skm...

      Delete
    2. crowd tak supportive langsung~ semua dok pakat rakam je~ bila kamera diutamakan lebih dari dancing, padahal bukan susah pon nak dance gangnam tu~ macam batak sangat nak jumpa orang korea datang malaysia~ :p

      Delete
    3. pukima ko noob jgn bajet nak promote blog kat sini la cipan,dah la blog macam sampah bau cam pepek mak ko tak basoh..

      Delete
  13. suara macam ^*^&%$% baya 2juta. ini semua BODOH!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik adik manis,, rilek la,, jgn emo sangat, tak lawa nanti.. biarlah suara dia macam mana pon, janji cik adik tak macam ^*^&%$% sudah la, hehe,,

      Delete
    2. eija jom main ?

      Delete
  14. orang2 penang semua bodoooooohhh,benih2 india paria macha!! sekian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang engkau pergi tanam benih perkasa buat pehal? Anak haram bangsat KL.

      Delete
    2. hahaha sakit ati la tu....booooo

      Delete
  15. Are u ready for psy....yesss
    Are u ready for BN.... nooooo
    kah kah kah sian pok jib.

    ReplyDelete
  16. Bagi Mieza cam mebazir jer bayar sampai RM 2 juta just utk satu persembahan macam ni.. Baik bayar artis tempatan kita.. Erm...

    Ini semua poyo!

    ReplyDelete
  17. lol tak sporting langsung kot crowd?

    fail to the max..like it or not the event has failed to utilize PSY's supposedly contagious dance.

    ReplyDelete
  18. tengok/dgr najib kena troll sebelum tu lagi kelakar beb :D

    http://www.facebook.com/photo.php?v=601984643150395

    ReplyDelete
  19. without those smartphone and ipad fag..u won't have this video to show on ur blog..

    ReplyDelete
  20. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iot6ZbNsAio

    ReplyDelete
  21. perspectives

    ehem pers: bazir duit rakyat, 2 juta..huk!

    ehem ehem pers: vote for me! good stuff, good stuff

    psy: i dont even know bout ur politics, just pay me for my cheesy dance!

    i dun like kpop pers: psy doesn't have time for surgery, damn! sila baleks koreas

    obe pers: every body have that thing, no thrill, smartphone keppul!!

    ipad fag: i got nothin to do, then it is Psy, rakam saja maa!

    me: hurrmmm~~ since I'm putting myself in so many shoes, I couldn't get whats on mine

    ReplyDelete
  22. Smartphone dan tablet bersepah-sepah. Dah macam daun semalu. Bila nyanyi, semua mencacak. Bila stop, semua turun . Semak la. At least bantulah performers. Rugi jer BN bawak PSY klo xder gesel2 ngan aweks2 yg bertaburan. Rugi. Rugi ko tau tak....Bankaiiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah bayar 2 rugi tak rekod weh..

      Orang Penang taknak malukan diri sendiri menari tarian huduh tu.. jadi baik merekod dari menari atau terkinja-kinja macam orang hilang aqal.

      Delete
  23. dah jadi histories... Jgn masuk buku sejarah sekolah sudah..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails