Wednesday, 6 February 2013

Serius - Inilah Baru Peniaga Beragama Islam Yang Sebenar


Syukur

Semoga rezeki peniaga ini melimpah ruah. Mana nak dapat orang macam ini sekarang?


Laporan asal Twitter Juana Jaafar

38 comments:

  1. Aku selalu mkn cendol kat sini..perjalanan Putrajaya - Kuala Selangor

    ReplyDelete
  2. teringat cendol Leman Dawi kat N9..bile tgk benda free cengginih

    ReplyDelete
  3. percuma unlimited woo.. terbaik

    ReplyDelete
  4. kluang ker?? bukan area kuala selangor? exit LATAR kalau x silap?

    ReplyDelete
  5. faith in humanity restored !!

    ReplyDelete
  6. wow...
    pertama kali tengok banner peniaga mcm ni...

    ReplyDelete
  7. bukan kat bukit rotan, kuala selangor ke?

    ReplyDelete
  8. perh haus trus tekak aku ni.....

    ReplyDelete
  9. masing-masing nak cakap kat tempat korang ada cendol free refill! puihh!! next time, tangkap gambar pastu twit kat obe! puiihh puihh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa masalahnya?
      Kalau masing2 buat macam tu...maknanya tahulah kita kat Malaysia banyak tempat macam ni. Tapi tak mungkin la kot...
      sudah la puih puihh tu...habis air liur nanti.

      Delete
    2. ludah2 ni geng2 katak PERKASA la tu~

      Delete
    3. undi pas masuk syurga

      Delete
  10. kat kuala selangor tu lain-Cendol Borhan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mee kari kat cendol borhan pekat. sedap! tp kena upgrade lagi tmpt dia baru best.

      Delete
  11. http://2.bp.blogspot.com/-c9FdyD5gZ-w/T-NFTaxxvRI/AAAAAAAAENY/zGFBev4ohko/s1600/2012-06-18-1234.jpg

    ReplyDelete
  12. jadah kluang?ni kt assam jawa laaa..cendol borhan nk menghala ke tg karang dr kuala slgr..perasannyaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh ni kat kluang la!!!!

      Delete
    2. Dua-dua kambing tak pernah pergi makan kat tempat ni. Diorang ada banyak cawangan. Salah satunya di Kluang yang juga merupakan cawangan terawal mereka.

      sumber: Tinggal di Kluang seumur hidup.

      Delete
  13. anon back..yak yak
    nak bisjut?

    ReplyDelete
  14. mane ade sawet kat railway station kluang. bongok

    ReplyDelete
  15. ni kat simpang tiga kuala selangor klang kl(LATAR)

    ReplyDelete
  16. ni mmg kat kluang..gmbr bngunan blkg tu pjbt pos..ni dlm kwsan keretapi kluang..mgkin kat slangor cwangan die..so xyah nk bdoh2kn org..xkn org yg amik gmbr ni xtau die brda kat mne..pkir2kn lahh..

    ReplyDelete
  17. ini kat malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan ko yg paling tepat dan paling masuk akal

      Delete
    2. kat siam pon aku penah nampak banner ni...ni kat siam ni

      Delete
  18. cendol bakar sebelah esso - tanjung karang
    cendol durian borhan - Kuala selangor
    cendol bakar drive thru - ijok

    ReplyDelete
  19. wah!!!
    tros mengidam cendol pas tgk gmbr2 ni..
    hihi

    ReplyDelete
  20. percuma pun masih bleh untung sebab makin ramai mengetahui cendol tu,inilah strategi bisnes yg bijak.

    Cara Semakan BR1M 2.0 melalui Online, Pos dan Telefon

    ReplyDelete
  21. ini agenda melayu yahudi yang paranoid!! hahahaha

    ReplyDelete
  22. ni mmg kt kluang..kawan penah pegi...lagipon kawan mmg org joho...

    ReplyDelete
  23. Pasal lokasi cendol pun boleh bertekak..bahangong..

    ReplyDelete
  24. hehe..umat akhir zaman..gini la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails