Monday, 8 July 2013

Serius LOL - Cara Desperado Melakukan Akhbar Zaman Sekarang


Shame


Berita macam ini sahaja yang mampu buat orang beli paper agaknya.. kinda sad



 


 Laporan asal Twitter @Azroy_Amran

17 comments:

  1. buat cerita sendiri. buat tajuk gempak. yang pasti cerita mesti cerita seks.

    ReplyDelete
  2. aku asyik pikir macam mana wartawan tu temuramah orang utan tu.

    "huk huk huk" ujar orang utan terbabit...

    ReplyDelete
  3. beli sebab ada muka emma makembong je

    ReplyDelete
  4. Ni nak highlight tajuk pelacur ke nak highlight Emma maembong tu?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. cerita pasal org utan dicukur dan dipaksa sebagai 'pelacur' ni cerita betul la.google it...ni berlaku kat indonesia...ada animal right group tgh fight nak selamatkan org utan ni tapi dihalang ibu ayam dan penduduk kampung itu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol2..kisah ni mmg terjadi..n mmg patut pn jd muka depan..so ble ramai tau tindakan boleh diambil..Tapi ase nye dorg dah berjaya selamatkn beruk ni..Dorg masuk kg tu diiring army..jd org2 kg xleh buat apa2..

      Delete
    2. so, kisah gini yang paling utama utk dihidang bagi membina minda masyarakat meleis jadi minda curlas ketama ke?

      Delete
  7. khairul fahmi cek mek molek klate9 July 2013 09:56

    sory la abe (mmg sesuai tuk ko) ko x bnyk google nih, mmg mende ni jadi kat indon, tu la x bnyk bace sekabo, bace mende pelek2 je yg konon2 rase diri tu hispter sgt kan, pastu org kasi sumber skit trus2 caye huhu dasar pemalas .

    ReplyDelete
  8. laa...ni kan benda betul. siap kuar NGC ke Discovery aritu. tak ingat dah.. nak hentam selidik la dulu. buat malu je.. but the fact that tabloid macam ni selalu buat cerita sensasi memang tak dinafikan.

    ReplyDelete
  9. kenapa? ada obe kata tak betul ke?

    ReplyDelete
  10. Effi Obefiend, blogger blog Serius... hina di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung BN - Walaupun membenci parti Barisan Nasional (BN) dan Yang di-Pertuan Agong namun mengeluarkan kenyataan menghina yang melampau tidak sepatutnya terbit dari mulut kita sebagai warganegara Malaysia. Begitulah yang berlaku kepada seorang pemilik akaun Facebook dikenali Effi Obefiend yang dengan beraninya menghina secara langsung kedaulatan Yang di-Pertuan Agong. Adakah patut dia menyamakan Yang di-Pertuan Agong sebagai anjing dan patung kerajaan? Di atas ialah beberapa kenyataan keterlaluan Effi Obefiend yang amat tidak matang dan angkuh.
    Read more at http://brojinggo.blogspot.com/2013/06/effi-obefiend-menghina-yang-dipertuan.html#u2I8xHJjlvMHILdP.99

    ReplyDelete
  11. Pengikut Anwar Ibrahim tak cukup duit, macam tu lah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails