Friday, 15 February 2013

Serius WTF - Siri Manga Hentai Kamen Kini Difilemkan


What the hell?

Damn Japan............ so radical!

Thanks @Memeranglaut

10 comments:

  1. bapak dia...itu macam pun boleh ke...?

    ReplyDelete
  2. seriously? live action tu, aku igt animasi...
    dh lh ada stail cite superhero marvel lak tu.
    btw, hero dpt power bile pkai seluar dalam perempuan kt muka yg xley blah tu, tapi sape nk g tgk lelaki almost naked cm tu?

    ReplyDelete
  3. kimi no pantsu o, ore ni kure! hahahaha cam shialll....

    ReplyDelete
  4. Haha lahanat lu. Aku ingat anime! Hahahaha

    ReplyDelete
  5. Gerakan Tolak Kelantan GETOLAKEL15 February 2013 18:07

    mintak2 takde la orang kelantan yang stim tengok mende ni

    maklum lah
    dorg ni time sekolah pun dah jahanam
    main je kerjenye

    cmne la tak dapat HIV

    plus situ sume otak dungu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails