Sunday, 10 February 2013

Serius WTF - Cara Mengeja Meleis Yang Semakin WTFBBQ


Huh?

Ya Allah apa benda siak dia tulis? I cannot brain.





Laporan asal Twitter @BlueCrystalDude

179 comments:

  1. Replies
    1. watdefak pd bdak nih!!! masok tadika balik ler.. argh stress mcm buat exam fizik bile nak bace!!! watdefak!!

      Delete
    2. Aku tau mcm mana nk handle spesis nih.
      + eLL0w...caYew adEW menSedieWkAn keLASh baHaSEW MalayCia..bOleh huBuNgi kLow beRminAt...Uhuk.. Uhuk... Ucuk anGan ar CelaLu maJoK2...

      Delete
    3. 1 patah haram pun saya tidak faham. berapa tahun dorang belajar bahasa alien ni ha..

      Artikal Menarik:Kekasih Baru Fizo Omar Cantik Jelita
      Artikal Menarik:Kemesraan Emma Ma’embong dengan teman lelakinya

      Delete
    4. diorang ni terencat akal kot.

      Delete
  2. Replies
    1. ni lu kata comel..
      umur lu berapa dik?

      Delete
    2. Tahi lg comel...muncung mulut aku baca...

      Delete
    3. haha, pasti anda teruja mlhat duckface nye

      Delete
    4. alien invasion

      Delete
    5. 2 kemungkinan.
      1)kau bodoh. 2)kau ada otak..tapi nak perhatian.
      Kalau sebab no2..kalau kau memancing reply..tak yah lah. Tak berbaloi.

      Delete
    6. comel dowh

      Delete
  3. Aku nampak peliaq peliaq ja

    ReplyDelete
  4. utter stupidity until it gave me brain cancer

    ReplyDelete
  5. ahhh!! kote ku tenggelam!

    ReplyDelete
  6. cryptologist pun takleh nak selesaikan ni, lagi susah dari hieroglyph!

    ReplyDelete
  7. bakal pemerintah negara 1 hari nanti

    ReplyDelete
  8. tengs kpd obe kerana merendah kan IQ saya dgn gambar ini. babi obepig

    ReplyDelete
  9. ini orang panggil lancau, bodoh punya anak bangsa! buat malu melayu ja

    ReplyDelete
  10. ergh! budak2 skrg! byk sgt makan bahan kimia dalam makanan sejak kecik proses sebab tu jadi retard.

    comel konon...

    bagi lempang hari2 biar centre balik bahagian otak pemprosesan ayat dia tu.

    ReplyDelete
  11. bace line pertama je.. pastu otak aku x mampu berfungsi.. aqueh ittew hbsidhiuhsodjoicja

    ReplyDelete
  12. 10000 tahun lagi, tulisan ini akan dikaji para pakar bahasa dan sejarah. Ataupun mungkin dijumpai dalam gajet kuno dibawah timbunan kota kerajaan mulayu yang runtuh.

    Ia mungkin akan dipaparkan di galeri muzium negara, membuktikan kerajaan mulayu hebat pernah bertapak disini dibawah pimpinan dato'1seri Najib.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape kaitan ngan najib kuwe sundal.. ko ni sampah masyarakat la..

      Delete
    2. tah bodoh punye statement!

      Delete
    3. kah kah kah~ +1 bro~ yep~ look at the same way historian doing their job & that's it~
      maka, kebangangan penulisan ini akan terabadi & jenuh la ahli2 sejarah masa depan nak decrypt maksud dia~

      Delete
    4. klise la dik.

      Delete
    5. dato' seri 1najib la...bkn dato'1 seri najib.. bodo piang!

      Delete
    6. lancau bapak lawak, lulz

      Delete
  13. apa hal waktu aku cuba membaca rasa mendidih pulak ni?

    ReplyDelete
  14. hoii lagi haram dari babi la syialll

    ReplyDelete
  15. kalau adik aku tulis mesej macam ni memang aku lempang je!menyusahkan aku nak bace!

    ReplyDelete
  16. aku rasa macam budak tadika bila nak baca ayat2 tu. kena mengeja dulu, itu pun aku tak berapa nak paham (-_-)

    ReplyDelete
  17. tak kan melayu hilang di dunia. amen.

    ReplyDelete
  18. Susah2 cikgu ajar kat skolah.. Baik blajar kat hutan ngan binatang. Lalala..

    ReplyDelete
  19. aku harap budak ni tak meneruskan zuriat. do the gene pool a big favour.

    ReplyDelete
  20. budaya bahasa myspace yang masih diteruskan hadui!!

    ReplyDelete
  21. budak2 sekarang x reti nak guna shortform kot??

    ReplyDelete
  22. perhati betul-betul budak ni... dia datang dengan ufo, ada msg baru yang akan disampaikan nanti

    ReplyDelete
  23. amende la ni sial. haram jadah punya bahasa. nak sepak2 jek bg center balik pemikiran otak mangkuk neh.

    ReplyDelete
  24. sentiasa jadi "cntiacerw".. nokhhhhoorrrommm!!

    ReplyDelete
  25. sentiasa ke? aku punya la pikiaq benda apa..
    mcm sampah!

    ReplyDelete
  26. Ini Klingoln thap tinggi ke?

    ReplyDelete
  27. tatt?? aku ingat tat nenas tadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pikir "Tatt" yang lain. Yg lagi satu tu la. Alaaaa....Hahahaha

      Delete
  28. kids like this always dies young. what a life....next!

    ReplyDelete
  29. Teringin nak tgk muka mak bapak dia. Hanya spesis manusia bodoh saja yg akan menghasilkan manusia bodoh macam ni.

    ReplyDelete
  30. Butoh x paham!!!

    ReplyDelete
  31. Budak-budak sekarang bodohhh nak mampos!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mak kau.

      Delete
    2. mak tu mak laa...bkn budak la ngok~

      Delete
    3. tapi.. saya 15 tahun... sekolah kat sm sains hulu selangor

      Delete
  32. kill it before it lays eggs

    ReplyDelete
  33. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  34. that post.... gave me cancer...

    ReplyDelete
  35. sel sel otakku terputus sekejap...

    ReplyDelete
  36. apakah kebabian ini??

    ReplyDelete
  37. Sape je paham kalo dia tulis camni? Bajet manja ke hapa? Bajet comel? Eh tolong lahh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi manja..boleh kenal?

      Delete
    2. Hi manja abang lonely nie , jom teman abang

      Delete
    3. manjakan kote i boleh?

      -mat klise-

      Delete
  38. baik jadi lahanat budak ni...

    ReplyDelete
  39. damn mendidih aku rasa baca bahasa gedik sial mcm tuh... tak sanggup aku nak baca sampai habis....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu reti baca,.....

      Delete
  40. wei babi sial

    mati la ko kena langgar ngan lori ayam

    ReplyDelete
  41. biar la dekat dia , dia pon manusia biasa juga, yang tak terlepas buat kesalahan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. oiii...gila ke apa?
      ini lu panggil kesalahan??
      ni sengaja buat cute kepala pundek tau takk!!

      Delete
  42. macam haram j!!!

    ReplyDelete
  43. dah kawen rupenye...cian laki dia..

    ReplyDelete
  44. aahahahahaaa! mindfuck tuh klako..
    mintak2 dia tulis camni time SPM..

    ReplyDelete
  45. Not a blonde but qualified to be it.

    ReplyDelete
  46. Well well well I love u

    ReplyDelete
  47. Bleh rosak mte aku klo bce bnde ni lame2....hahaha

    ReplyDelete
  48. First marafaka!!!!

    ReplyDelete
  49. .xxx xxx xxx xxx .
    .13 tahun .
    .sekolah kat xxx xx .
    .rumah kat xxx .
    .suka mee bandung .
    .minum milo ais je ..
    .bukan budak sombong .
    .selalu happy bila dia happy .
    .and lagi satu . . ! !
    .jangan mengada-ngada sakit kan hati aku,
    . aku , , ! !
    ~ hidup hati kena ada phone kat tangan sentiasa~ . .
    " kena message my hubby @ kawan-kawan , kalau tak message sesaat .bosan gila-gila-gila-gila-gila-gila-gila-gila and nanti aku sedih seorang-seorang sebab diorang dah tak ingat kat aku lagi "
    ~ hidup mati kena ada laptop sentiasa~. .
    " kalau tak. .aduh . . ! ! tak boleh hidup la . .hahaha "
    ~ aku paling tak suka tengok kalau orang bawak sikat ke mana-mana~.
    " macam orang batak je . .aduh. . ! ! pelik-pelik "
    ~ aku ni jenis orang yang mudah menangis bila dilukai ~
    " masuk bilik , kunci pintu , menangis seorang and sepah kan bilik tu untuk lepas kan geram . .hehehe. .baik tak perangai aku ??. ."

    ReplyDelete
    Replies
    1. 00..tu ke yg dia tulis?

      Delete
    2. nasib baik ada translator.. baru aku faham maksud budak nih.. tak cukup kasih sayang rupanya.. !@#$%^&*()_+

      Delete
    3. hahaha..thanks bro~ baru ade pencerahan cikit... migraine ak baje natang tuh~

      Delete
    4. Orang mcm nie pun ada yang sanggup ambek jadi bini ker ? Klo tandakan makanan kat dapur : a) Gula = Gulewr, b) Kopi = Kopeyrwq dan c) Belacan = Berlarchan....Rasanya laki dia hangin atau x ? Retardoooo.

      Delete
    5. ni kau pakai google translate ke ape?

      Delete
    6. nie google translate dr bahasa puki bernanah ke bahasa melayu

      Delete
  50. mata aku da menangis darah putih

    ReplyDelete
  51. Bajet cakap bahasa budak 5 tahun nampak comel sangat la

    ReplyDelete
  52. correction:

    .xxx xxx xxx xxx .
    .13 tahun .
    .sekolah kat xxx xx .
    .rumah kat xxx .
    .suka mee bandung .
    .minum milo ais je ..
    .bukan budak sombong .
    .selalu happy bila dia happy .
    .and lagi satu . . ! !
    .jangan mengada-ngada sakit kan hati aku,
    . okay , , ! !
    ~ hidup mesti kena ada phone kat tangan sentiasa
    kena message my hubby @ kawan-kawan , kalau tak message sesaat .bosan gila-gila-gila-gila-gila-gila-gila-gila and nanti aku sedih sorang-sorang sebab diorang dah tak ingat kat aku lagi "
    ~ hidup mesti kena ada laptop sentiasa~. .
    " kalau tak. .aduh . . ! ! tak boleh hidup la . .hahaha "
    ~ aku paling tak suka tengok kalau orang bawak sikat ke mana-mana~.
    " macam orang batak je . .aduh. . ! ! pelik-pelik "
    ~ aku ni jenis orang yang mudah menangis bila dilukai ~
    " masuk bilik , kunci pintu , menangis sorang and sepah kan bilik tu untuk lepas kan geram . .hehehe. .baik tak perangai aku ??. ."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau mesti salah seorang daripada mereka..

      Delete
    2. "gila" tulis sampai lapan kali, style

      Delete
  53. aku bkn nk ckp apa2 la...tp memg menjahanamkan bahasa la korg ni...lg pn bila tulis mcm ni aku rasa lg panjang...apa salahnya tulis cm biasa je...habis luruh bulu kote aku baca ayat2 ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kote ko kecik

      Delete
    2. kote besar kelingking.

      Delete
    3. kote aku besa

      Delete
  54. aaarrrgggghhh!!!! bodohnye ejaan dia!!! sakit hati aku bace

    ReplyDelete
  55. Biarkan je la... Budak2 mcm ni senang kita nak dpt vagina die.. Mude2 Dan style mcm ni yg senang nak ayat mintak vagina.. Ketat baq hang!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah try ke bro lol.

      Delete
  56. bangang punya bahasa.....!

    ReplyDelete
  57. Aku selaku cikgu Bahasa Melayu dah lali jumpa benda mcm nih... dlm ujian Karangan dieorg leh tulis mcm tu...

    ReplyDelete
  58. 13tahun? hubby? oooo, iye? hmm *ain't nobody got time for this*

    ReplyDelete
  59. Replies
    1. Patimah Ali tunjuk nenen ke

      Delete
    2. suke hati die lah !

      Delete
    3. dah bg tgk free banyak plak songeh .
      puii

      Delete
    4. korg gilakan nenen dia ni pasaipa? nenek korg takda nenen ke?

      Delete
    5. nenek kau punya tetek mana?

      Delete
  60. this is shit. dia lagi batak dari org bawak sikat ke mana-mana.

    ReplyDelete
  61. Replies
    1. hai.. jom romen sambil doggystyle?

      -mat klise-

      Delete
  62. ini..ini...bahasa kelentit!!

    ReplyDelete
  63. Ini anak haram ni
    Bahasa anjing pun senang nak baca

    ReplyDelete
  64. damn , comment u guys buat aku tergelak2 .
    thanks ceriakan kembali otak aku selepas aku mindfuck oleh bahasa ittew !
    puiiii

    ReplyDelete
  65. correction:

    .xxx xxx xxx xxx .
    .13 tahun .
    .sekolah kat xxx xx .
    .rumah kat kandang babi .
    .suka mee sup babi .
    .minum air kencing je ..
    .bukan budak somnong .
    .selalu happy bila dia happy .
    .and lagi satu . . ! !
    .jangan mengada-ngada sakit kan vagina aku,
    . okay , , ! !
    ~ hidup mesti kena ada fap sentiasa
    kena massage my hubby @ kawan-kawan , kalau tak massage sesaat bosan aku boangang-aku boangang-aku boangang-aku boangang and nanti aku gian sorang-sorang sebab diorang dah tak ingat kat aku lagi "
    ~ hidup mesti kena ada konek sentiasa~. .
    " kalau tak. .aduh . . ! ! tak boleh hidup la . .hahaha "
    ~ aku paling tak suka tengok kalau orang bawak kondom ke mana-mana~.
    " macam orang batak je . .aduh. . ! ! pelik-pelik "
    ~ aku ni jenis orang yang mudah gian bila dilukai ~
    " masuk bilik , kunci pintu , fap sorang and sepah kan bilik tu untuk lepas kan geram . .hehehe. .baik tak perangai aku ??. ."

    ReplyDelete
  66. slalu orang post ayat yg ejaan tonggang tebalik tu, and saper dpt bace mmg hebat...

    klu yg ni pulak camner?

    smpi 3 kali correction korg buat... dah mcm buat research

    ReplyDelete
  67. shit just got real

    ReplyDelete
  68. aaaaaaaaaRHJGJGK my eyesssssssssss

    ReplyDelete
  69. pak dia la bodoh sbb xnk pakai kondom... kan dah dapat anak mcm ni..

    ReplyDelete
  70. 13
    bandung
    ice
    phone
    laptop

    sahaja yang aku dapat baca

    ReplyDelete
  71. NI SEMUA POYOOO…!!!!! "PERASAN UNIK" BAK KATE KERETA MAYAT.

    ReplyDelete
  72. PLS DO NOT BREED.

    ReplyDelete
  73. Migrain terus kepala aku lepas baca...berpinar2 mata

    ReplyDelete
  74. wah... penat aku nk hbis baca..

    ReplyDelete
  75. Neelofa (original)13 February 2013 10:42

    AKU RASA SAMA BANGANG JUGAK BILE DENGOR ORANG KELANTAN BERCAKAP
    APE TAH DORANG CAKAP


    CAM BANGKAI

    ReplyDelete
  76. lu langsi lu mati ....bolo punya olang

    ReplyDelete
  77. budak2 tu cacat otak
    mak bapak soh pegi sekolah tk pegi.
    belajar malas.
    zombie2 kampung pisang confirm tk mkan otak2 cacat budak2 tu..

    ReplyDelete
  78. bugimak ini budak..tersangat2 bugimak!

    ReplyDelete
  79. budak ni kena hantar masuk tadika balik... bangang berkilo2..

    ReplyDelete
  80. Aku terasa macam dah terlampau tua pulak lol.
    ni bahasa masa depan ke?

    bayangkan surat khabar masa depan dengan bahasa ini
    mungkin bahasa kita tulis sekarang akan jadi sastera klasik saja lol.

    ReplyDelete
  81. Your mother is a nice person

    ReplyDelete
  82. aku paling menyampah bdk2 sekarang....

    ReplyDelete
  83. aku tak faham apa yang dia cuba nak sampaikan

    ReplyDelete
  84. rase nak muntah jer tetiber ~_~"

    ReplyDelete
  85. Hahah bongok sungguh. Kalau jumpa dia ni mesti kena pelempang siap siap!

    ReplyDelete
  86. only 1word.. ANJING!

    ReplyDelete
  87. Hahaha bajet cute @ still baby but totally like babi kihkihkih..

    ReplyDelete
  88. Hahaha.... Buat apo nak marah-marah .... Memang dia tulis apa yg dia rasa ok.... Tapi dia tak suruh korang baca kan..

    ReplyDelete
  89. puwrkeew mark unx...buwtowh park unx

    ReplyDelete
  90. w@#$%^&*!!#W@^@@$.. otak aku jadi macam CD player yang stuck.

    Nak jer aku hentak budak ni kat dinding bagi otak gegar sikit.

    ReplyDelete
  91. gila struggle aku nk baca...adusss..migrain

    ReplyDelete
  92. nilah petanda besar kiamat

    ReplyDelete
  93. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Correction -.-

      bloody hell -.-
      what in the earth language is this man. -.-
      seriously tak paham.

      selepas membaca :-

      1- bukak kamus.
      2- try guna google translate (fail) takdak.
      3- try search google bahasa digunakan.

      keputusan - FAIL!

      Delete
    2. what in the earth..haa..english kamu lucu lah

      Delete
  94. Sila pergi seolah. belajar balik dari ABC...

    ReplyDelete
  95. apesal aku leh ikut baca smpi abis, kuat tul pengaruh statement bangkai nih.... ararrrrrrggghhhh bblllrrrrrrrr ning nong ning nong.... org bodoh je leh terjemah ayat bodoh nih ... mcm gampang berbelit lidah aku.... i

    ReplyDelete
  96. kau tanya google translate pun boleh mengamuk gila! ni khidmat pesanan ringkas, bukan khidmat pesanan serabut. "ringkas"!

    ReplyDelete
  97. hiiihiii . . puikhhh

    ReplyDelete
  98. puihhhhhhhhhhh, stress aku baca..tak pham doe! masuk tadika blik la wehh

    ReplyDelete
  99. kalu adik girl yg tulis cm ni..nampak jgk comel nye..kalau adik laki2 yg tulis gini..mau dilempang2 muka nya...

    ReplyDelete
  100. rase2 aku ni bodoh tahap gaban dah ni cam obe gak

    ReplyDelete
  101. Serupa cina pepek hancing jubo berkerak ada
    taik kering.

    ReplyDelete
  102. lebih rela jawab paper Biology dari baca bahasa ewww

    ReplyDelete
  103. OWH GOD... kalo anak aku, aku dah simbah ngan air panas... rosak giler bahasa.. Seriously kalo pakai satu ker dua ker macam tu, bley gak kot di terima pakai (walaupun sakit mata ngan sakit hati tapi maklumler budak2) tapi kalo semua dia buat cenggitu... adoyai... memang aku lempang jer kowt...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails