Saturday, 9 February 2013

Serius Seleb - Rupa Stacie Orrico Sekarang (6 Gambar)


Cute

Stacie Orrico (27), penyanyi cilik yang pernah menghiburkan kita dan berduet dengan Too Phat di MTV Asia suatu ketika dahulu. Selepas dilepaskan dari kontrak oleh syarikat rakaman beliau Stacie bersara dari dunia muzik dan kembali ke kampung untuk menjadi  pelayan restoran milik keluarga beliau. Tahun ini beliau kembali dengan album Jazz. Glad to see you back. We love her voice. She can sing! Follow beliau di twitter @StacieOrrico ,




Laporan asal Facebook Stacie Orrico

31 comments:

  1. Nik Mahmud Nik Mat9 February 2013 00:23

    mesyti mat sabu dan orang kelantan yang lain sangap tgk dia ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn main2 negeri la..nenek hang placoq

      Delete
    2. negeri2 jgn sebut . watch ur word

      Delete
    3. siapa yg tulis ni confirm masuk neraka sebab ramai yang tak maafkan dia

      Delete
    4. nak haram betoi budak ni dok libat negeri plak..mak pak hang xajaq ka mcmn nk brbudi bhs dgn org?..klau aku jd apak hang dh lama aku pijak bg mampuih dr dok tggung malu ada anak mcm hang..bodoh xdak akai..

      Delete
  2. Replies
    1. ko jgn buat org klik blog ko la pukima,mak engko pelacur,dan la blg sampah

      Delete
    2. blog bosan PON!

      Delete
    3. supe tahik blog ko tue..

      Delete
  3. tak de tetek ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade, kat mak kau.

      Delete
    2. hahaha...tetek kat mak kau... lawak !

      Delete
    3. mcm la mak dia x der tetek..bodoh..

      Delete
  4. " I was sad once it became evident that she was loosing the height of her voice. But then in 2012 she switched to jazz and played her weakness as her strength, this women is smart.."
    betul ke dia hilang suara kesiaannya ;(

    ReplyDelete
  5. There's gotta be more to life was awesome. I kinda miss her.

    ReplyDelete
  6. Gambar last BUKAN STACY ORICCO....tgk tahi lalat pliss. Serious tak cool.

    ReplyDelete
    Replies
    1. taken from her official Facebook page. SHe posted them there herself. Who are you to say otherwise. Click on the source link i posted above

      Delete
    2. obefat marah siot...btw, i like mole mole...reminds me of austin powers

      Delete
    3. obe rage! obe rusuh! obe bangk1t!

      Delete
  7. So Hot... I like it. Get some HOt Technology News from http://techedunews.com/

    ReplyDelete
  8. stuck n there's gotta be more to life..favourite songs..

    ReplyDelete
  9. next serius seleb --> Rachael Leigh Cook.. tadi tgk promo siri tv lakonan dia, Perception.

    ReplyDelete
  10. gfhjvhmbmb,m

    ReplyDelete
  11. Orang Lelaki Misti Kena Baca Benda Ni !!

    http://mantopbro.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails