Saturday, 9 February 2013

Serius Hot - Miranda Kerr 2013


Selamat hari sabtu

Sempena hari sabtu sabbath ini. mari lihat foto Miranda Kerr yang anda sudah tahu merupakan seorang model yang ternama kecomelannya.


Laporan asal HotCelebs

15 comments:

  1. x pakai spender??
    thanks obe activekan anon balik..
    meriah kembali page ni \o/

    ReplyDelete
  2. Modal RM25 sekali sahaja seumur hidup…pulangan $$$$$..cuba bayangkan apa yg kita boleh buat dgn RM25...makan kfc aja.dah abis..dgn join biz ni anda akan mendapat 34juta$$++.ini akan menjadi wang anda apabila system berjalan 100%.jika 1% RM3.4juta…jika 0.0001% RM34.anda tidak akan jatuh miskin apabila anda join biz ini..cuma RM25 seumur hidup anda …syaratnya mudah anda join dan cari sekurang-kurangnya 5 orang kenalan anda dan suruh mereka buat benda yg sama mcm anda..

    Modal rendah, kerja mudah, pulangan lumayan. Nak harap duit gaji semata-mata memang tak cukup. Kalaulah ada duit tambahan RM5,000 ~ RM6,000 sebulan, boleh setel semua. Kalau dapat lebih lagi la best boleh setel hutang lama. Silap-silap boleh beli kereta baru lagi Amacam? Best tak? So, jangan kedekut dengan RM25 anda. Tak miskin pun kalau lesap RM25 tu. Letakkan duit tu dalam projek genuine ini. Lepas tu kongsi peluang ini dengan kawan-kawan, insyallah mereka akan join sebab murah, simple dan lumayan. Apa lagi? Bertindaklah segera. Kalau tunggu lagi nanti orang rembat pulak peluang ini. Lagipun rugi besar kalau orang rembat plak kawan-kawan kita. So,klik DAFTAR sekarang jugak dan buat PEMBAYARAN terus! Lepas tu jangan lupa bagi tau kawan-kawan pasal projek ni.

    Income bertambah dari peningkatan stage secara auto. Sistem berjalan dalam 5 stage:

    Stage 1 memberikan anda RM488,435;
    Stage 2 memberikan anda RM878,920 + RM878,920 ;
    Stage 3 memberikan anda RM1,367,195 + RM1,367,195;
    Stage 4 memberikan anda RM 6,000,000 + RM 6,000,000;
    Stage 5 memberikan anda RM 8.7 JUTA + RM 8.7 JUTA!!!

    Apa yang menariknya ialah peningkatan stage berlaku secara auto. Anda tak perlu berkerja lagi dalam stage 2, stage 3, stage 4 dan stage 5. Tugas anda hanyalah mengaktifkan akaun anda hanya RM25 sahaja di stage 1 dan perkenalkan 5 orang seminima, dan anda akan mendapat pendapatan tambahan yang berlaku di stage 2, stage 3,stage 4 dan stage 5 secara auto tanpa mengeluarkan duit poket lagi. Perfect!! Memang best! siapa tak mau kerja sekali, untung berkali-kali?

    utk maklumat lanjut layari:
    http://www.Step2Rich.net/keycet

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau biar betul. Promote tak pakai username pun? Macam mana orang nak percaya...

      Delete
    2. poyo sume nie..tggu ko kaya dlu lah ye....promote kt tv je lah yer or surat khabar

      Delete
  3. perempuan melayu boleh cantik camni lepas kahwin? puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  4. Modal RM25 sekali sahaja seumur hidup…pulangan $$$$$..cuba bayangkan apa yg kita boleh buat dgn RM25...makan kfc aja.dah abis..dgn join biz ni anda akan mendapat 34juta$$++.ini akan menjadi wang anda apabila system berjalan 100%.jika 1% RM3.4juta…jika 0.0001% RM34.anda tidak akan jatuh miskin apabila anda join biz ini..cuma RM25 seumur hidup anda …syaratnya mudah anda join dan cari sekurang-kurangnya 5 orang kenalan anda dan suruh mereka buat benda yg sama mcm anda..

    Modal rendah, kerja mudah, pulangan lumayan. Nak harap duit gaji semata-mata memang tak cukup. Kalaulah ada duit tambahan RM5,000 ~ RM6,000 sebulan, boleh setel semua. Kalau dapat lebih lagi la best boleh setel hutang lama. Silap-silap boleh beli kereta baru lagi Amacam? Best tak? So, jangan kedekut dengan RM25 anda. Tak miskin pun kalau lesap RM25 tu. Letakkan duit tu dalam projek genuine ini. Lepas tu kongsi peluang ini dengan kawan-kawan, insyallah mereka akan join sebab murah, simple dan lumayan. Apa lagi? Bertindaklah segera. Kalau tunggu lagi nanti orang rembat pulak peluang ini. Lagipun rugi besar kalau orang rembat plak kawan-kawan kita. So,klik DAFTAR sekarang jugak dan buat PEMBAYARAN terus! Lepas tu jangan lupa bagi tau kawan-kawan pasal projek ni.

    Income bertambah dari peningkatan stage secara auto. Sistem berjalan dalam 5 stage:

    Stage 1 memberikan anda RM488,435;
    Stage 2 memberikan anda RM878,920 + RM878,920 ;
    Stage 3 memberikan anda RM1,367,195 + RM1,367,195;
    Stage 4 memberikan anda RM 6,000,000 + RM 6,000,000;
    Stage 5 memberikan anda RM 8.7 JUTA + RM 8.7 JUTA!!!

    Apa yang menariknya ialah peningkatan stage berlaku secara auto. Anda tak perlu berkerja lagi dalam stage 2, stage 3, stage 4 dan stage 5. Tugas anda hanyalah mengaktifkan akaun anda hanya RM25 sahaja di stage 1 dan perkenalkan 5 orang seminima, dan anda akan mendapat pendapatan tambahan yang berlaku di stage 2, stage 3,stage 4 dan stage 5 secara auto tanpa mengeluarkan duit poket lagi. Perfect!! Memang best! siapa tak mau kerja sekali, untung berkali-kali?

    utk maklumat lanjut layari:
    http://www.Step2Rich.net/keycet

    ReplyDelete
  5. fap...fapp....

    ReplyDelete
  6. Suka kawan dia Candice Sweonpole

    ReplyDelete
  7. hahahahaahahahahahahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhahahaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails