Tuesday, 12 February 2013

Serius Cool - Kampus Royal Melboure Institue of Technology Terkini Di Melbourne (18 Gambar)


Super cool

Royal Melbourne Institute of Technology adalah salah sebuah IPT yang ternama di Australia. Antara alumni yang terkenal institusi yang diasakan pada tahun 1887 ini ialah James Wan, pengarah filem SAW dan Insidious yang berasal dari Sarawak! Kampus baru mereka yang diberi nama Swanton Academic Building baru siap dibina dan ianya kelihatan futuristik. Bangunan ini kelihatan seperti sebuah bangunan yang di pixelated kan dari jarak jauh dan hiasan dalamanya pula ranggi dengan warna yang terang.Cool place to study! Warna terang dewa kuliah pastinya dapat mengurangkan masalah mengantuk




Laporan asal Dezeen

8 comments:

  1. but melbourne uni still old school beb...aku suka environment melbourne uni...

    ReplyDelete
  2. aku pnah g rmit nih.. suasana kt uni dorg mmg sempoi abes siap ley wt konsert ag time dorg lunch..

    ReplyDelete
  3. wah...x sangka kt dalam pun cantik gak...ingat luaran je cantik

    ReplyDelete
  4. nak JIMAT BIL ELEKTRIK? nak JIMAT PETROL? sukakan BARANG RARE?
    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  5. ish, tmpay blaja aku ni. aku tngh cuti sem ni, 2mnggu lpas bru smpy mas. Ksian korang jakon kn. :)

    ReplyDelete
  6. jgn pergi tempat ni.Nmpak je lawa tapi try ah duduk situ. Bau cat tk boleh tanggal busuk kott

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails