Monday, 3 June 2013

Serius Klasik - Iklan-Iklan Rokok Zaman Dahulu (14 Gambar)


Classic

Kami masih ingat masa muda dahulu memonton iklan Kingsway Sensation, Salem, Peter Stuyvesant dan Benson and Hedges. Sudah lebih sedekad iklan barangan tembakau dalam apa jua bentuk diharamkan di Malaysia. Mari lihat iklan-iklan rokok klasik yang mengiklankan produk tembakau dengan maklumat yang salah. I mean seriously..... rokok baik untuk kesihatan? LOL...



Laporan asal Pinterest

25 comments:

  1. Replies
    1. aku igt lagi ada iklan Lucky Strike ..kat bandar

      Delete
  2. Replies
    1. not a single fuck was given

      Delete
    2. so sad, forever alone

      Delete
    3. Anon 09.10, ko cuba la jawab macam tu kat munkar dan nankir kat kubo nanti ye...

      Delete
    4. dari ko isap pil kuda baik isap rokok,

      Delete
    5. baik ko mampus je benda xelok nk hisap, sakit nnt mnyusahkan org je

      Delete
    6. Isap butoh la best.

      Delete
    7. isap nenen adik pompuan ko secara bjemaah lagi best

      Delete
  3. dunhell xde!! apa kejadahnya semua ini.

    ReplyDelete
  4. tengok iklan ni, rasa nak jadi perokok plak!!

    ReplyDelete
  5. rokok untuk asthma wow!.. mohon kerajaan malaysia cipta rokok untuk orang gemuk.

    ReplyDelete
  6. mohon tongkat ali dicampur dalam ramuan rokok..

    ReplyDelete
  7. ini kerja Don Drapper ni...

    ReplyDelete
  8. Sweet cancer

    ReplyDelete
  9. obe, kenapa post ni ada dalam link "video serius"?

    ReplyDelete
  10. teringat zaman kanak2 plak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails