Monday, 10 June 2013

Serius - Padah Menggunakan Produk Kulit Tidak Diperakui (9 Gambar)


Fuuuuuuuu

Ini ialah Bun Bun seorang blogger dari Singapura. Kulit beliau mengalami alahan ekstreme selepas menggunakan produk kecantikan kulit diberikana oleh penaja laman sesawang untuk diulas. Beliau kini mahu menyaman penaja prpduk kulit yang masih belum dinamakan ini kerana menyebabkan kulit beliau kelihatan seperti sebuah ladang cendawan. Dayyum!




Laporan asal BunBun

13 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. WtF>!!!!!!beauty turn to Beast

    ReplyDelete
  3. produk kulit..aku igt pakai beg ke pakai kasut ke td...
    ( orang xpakai produk kecantikan kulit, orang guna produk kecantikan kulit)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape yg ko merepek ni lahanat

      Delete
    2. ntah..cm bangang..pegi masuk skola balik la..

      Delete
  4. Aku rasa nak potong kikis je jerawat kat muka dia guna pisau rambo!!!

    Tonton Online Drama Teduhan Kasih Full Episode
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/06/tonton-online-drama-teduhan-kasih-full.html

    ReplyDelete
  5. kulit die jadi gitu lepas pusat kecantikan tu buat extraction kat muka dia... bile jadi gitu die pegi kat pusat tu and then diorang kata 'itu adalah proses biasa utk mengeluarkan toksin dari kulit' ... ntah ape2 kan... ayat ni biasa sangat digunekan oleh org2 yg menjual produk kecantikan.... bile muke kita naik jerawat batu pas gune produk die, die akan kate 'ini proses biasa utk hilangkan kekotoran dlm muke' ..... lepas dh lama2 gune, kalau jadi makin ok takpe gak , tapi kalau jd macam ni?..... nauzubillah....


    kulit jadi gini sebab sebenarnye kulit tu meronta2 dan bagi amaran kat tuan badan yg produk kecantikan yg digunakan tu merbahaya utk kulit....

    semoga kita tak taksub dengan produk kecantikan yg konon2 boleh menjadikan kulit muke kite selicin bing bing (artis korea) dlm masa seminggu... itu semua poyoo :) heheheee.....

    semoga blogger bun bun ni cepat sembuh....


    ReplyDelete
  6. Jom LIKE Nuffnanger Malaysia. Boleh tingkatkan EARNINGS dan jugak pageviews. Dengan komuniti Nuffnanger Malaysia, korang akan di groupkan dengan beberapa blogger lain untuk memudahkan EARNINGS ditingkatkan. Untuk maklumat lebih lanjut, jom like Nuffnanger Malaysia dulu
    Realiti dan Fiksyen

    Nuffnanger Malaysia

    ReplyDelete
  7. serius geli..tak pernah tengok terok cm tu.. kesian kat dye..

    ReplyDelete
  8. Very good article. Every week i will here to read articles posted.

    sinar harian

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails