Monday, 17 June 2013

Serius Konsep - Luksian Konsep Filem Superman Flyby (20 Gambar)


Tidak menjadi

Superman Flyby ialah sebuah filem Superman yang sepatutnya difilemkan pada tahun 2003. Skripnya ditulis oleh J J Abrams dan McG serta Brett Ratner ialah dua orang pengarah yang disenarai pendekkan untuk mengarah filem ini. Malangnya filem ini tidak difilemkan walaupun beberapa lukisan konsep telah dihasilkan oleh pelukis konsep Phil Saunders. Dari lukisan di bawah jelas dapat kelihatan beberapa konsep dari filem Flyby muncul di dalam filem Man Of Steel. On a side note Man of Steel adalah sangat sucks.




Laporan asal ConceptWorld

8 comments:

  1. Replies
    1. haha man of suck :)

      Free Download Majalah, TV Series, Anime & Watch Anime & Movie Online @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. ak pon x suka sgt man of steel ni...walhal aku follow komik dia sblm ni

    ReplyDelete
  3. J.J Abrams would have made a great Superman movie. And expect time-travel plot!

    ReplyDelete
  4. wahh..jarang Mr Obe update blog skg..
    cuba cerita pasal Superman Curse..kebetulan atau bullshit...hehe

    ReplyDelete
  5. x slp dlm superman returns deleted scenes pun ade bnde nie .. xtau la bnde tu dipanggil flyby atau x .. inb4, aku pun rse superman returns lagi best dan lagi terbaik dari mos ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails